Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Transformer 2 in 1 T102HA-GR012T, mini tabletă pe gri

Asus Transformer 2 in 1 T102HA-GR012T e o tabletă din seria Mini a celor de la Asus și se laudă cu procesor Atom, ecran de 10 inci și Windows 10. E un tablet care vine cu o portabilitate excelentă și cu performanțe superioare. De exemplu, bateria ține undeva la 11 ore, iar procesorul e unul echivalent Pentium.
Un astfel de gadget se adresează celora interesați de un aparat cu productivitate ok și care poate fi luat peste tot fără a-ți face griji legate de baterie.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are o baterie incredibilă. Aceasta poate să țină undeva la 10-11 ore, iar dacă nu folosești prea mult tableta atunci te poate ține și câteva zile cu o utilizare de 2 ore pe zi.

Asus Transformer 2 in 1 T102HA-GR012T, mini tabletă pe gri

Lucruri bune

Productivitatea unui astfel de dispozitiv e incredibilă mulțumită sistemului de operare Microsoft și a tastaturii. E un dispozitiv 2 în 1, convertibil sau mu vreți să-i spuneți. Iar, tastatura poate fi detașată cu ușurință.
E un dispozitiv sigur deoarece are cititor de amprentă, iar în acest fel poate fi util chiar și segmentului business.
Portabilitatea nu trebuie văzută doar prin prisma autonomiei bateriei, ci și prin cea a greutății. Fără tastatură are 260 grame, iar cu are 530. Această greutate scăzută e obținută prin folosirea unui aliaj din magneziu.
Sistemul de operare e unul la zi, deci nu e ca la Android unde trebui să aștepți cu lunile sau anii după actualizări. Fiind vorba de Windows o să aveți actualizări periodice.
Ecranul e unul superb de 10.1 inci cu rezoluție HD (1280×800 pixeli) și panel IPS. În acest fel o să vezi clipuri Youtube HD fără vreo pierdere de detaliu.
Vine la pachet cu un procesor x5-Z8350 (Atom) care are 4 nuclee, iar ca performanțe este echivalent Pentium de pe laptopuri.

Lucruri mai puțin bune

Ecranul e unul caracteristic de tabletă și nu prea poate fi utilizat pentru filme deoarece la un moment dat e obositor.

Concluzie

Dispozitivul Asus T102HA-GR012T Transformer Mini e un model convertibil pentru cei interesați de ceva de calitate alternativă la Microsoft Surface.
O alternativă ceva mai ieftină e T102HA-GR024T, dar are numai 2GB RAM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu