≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H, laptop convertibil

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H e un gadget modern și care poate fi folosit în două moduri: laptop sau tabletă. În principal, e un laptop care are un ecran touchscreen deci puteți interacționa cu interfața fără a mai folosi un mouse sau touchpadul. Dar, mouse-ul oferă o precizie mai bună și lucrezi mai repede, iar dacă folosiți modul tabletă funcția click dreapta nu există. Bineînțeles, interfața sistemului de operare e creată special pentru acea tehnologie (touch), astfel totul poate fi accesat ușor.

Dacă un astfel de laptop e scump, alegeți unul cu ecran care nu se pliază ori fără touch screen. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H, laptop convertibil

Configurația sa e una cu procesor Core i5-5200U care are o frecvență de 2.2 GHz, iar placa video Intel e HD 5500. Să nu vă impresioneze generația ei deoarece e tot o placă video integrată. Pentru jocuri, plăcile video dedicate sunt mai recomandate. Un ecran de 13.3 inci pare satisfăcător deoarece imaginea e detaliată și pentru mai mult se poate conecta un monitor la HDMI-ul gadgetului.

Un hard de 1TB oferă mult spațiu de stocare dar un SSD oferă performanțe mult mai mari. Are dotări bune dar care nu iasă cu mult în evidență deoarece sunt multe laptopuri care le au. Bateria sa pare mică însă autonomia sa poate concura cu cea a unui laptop cu baterie mai mare. Spun asta deoarece noile configurații consumă mai puțin. Acuma, depinde și cum veți folosi laptopul. Pe partea de design are carcasă din aluminiu/plastic, culoare argintie cu negru, greutate de 1.7 kg și altele. Are Windows 8.1 și nici nu recomand altul deoarece e un laptop nou și ca orice gadget nou, are nevoie de un sistem de operare pe măsură.

Plusuri: tehnologie WiFi ac, ecran Full HD cu touch, configurație performantă, e convertibil, finisaj din aluminiu și are o greutate redusă.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H e doar un model al acestei serii, deci s-ar putea să găsiți variante mai ieftine cu Core i3 sau chiar cu Intel Haswell. Jos am pus o prezentare și indiferent de configurație, toate arată la fel. Pentru ca aspectul să difere, seria trebuie să aibă o denumire diferită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu