≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4097H, gadget convertibil cu Windows 8.1

Un gadget portabil ca Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4097H e o alegere bună pentru cei care vor un laptop mai deosebit. Mai precis, puteți plia ecranul pentru a putea interacționa cu interfața precum în cazul tabletelor (folosindu-vă de ecranul tactil). Interfața Windows-ului e destul de utilă pentru gadgeturile cu ecran touch, însă se mai putea lucra la acest sistem de operare. Indiferent că e laptop sau tabletă, Windows 8.1 e același indiferent că e Pro sau nu (pe partea de interfață). Designul e destul de plăcut iar pentru cei care vor să aibă un ecran mai mare, seria cu ecran de 15 inci e destul de interesantă (nu aduce multe diferențe).

Prețurile sunt destul de apropiate deoarece componente hardware sunt pentru uz de tip office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4097H, gadget convertibil cu Windows 8.1

Are o configurație destul de bună pentru uz office: Core i3-4030U, 4GB RAM, hard de 500GB și placă video GeForce 820M. Are două plăci video, însă cea integrată e bună doar când vreți o autonomie mare, când vă aflați la birou vă recomand cea dedicată în special dacă vreți să redați conținut media. Ecranul de 13.3 inci are o rezoluție 1080p, iar conținutul media poate fi redat fie pe acesta fie pe un ecran extern deoarece are port HDMI.

Memoria RAM e una care nu mai necesită un upgrade deoarece 4GB mi se pare suficient, iar Windows 8.1 consumă doar jumătate. Unitatea optică lipsește, iar după părerea mea, mi se pare inutilă deoarece nu o veți folosi doar o dată (când instalați ceva de pe un DVD). Sistemul de operare e la versiunea 8.1 și nici nu recomand altă versiune. Carcasa sa e una destul de robustă și e realizată din aluminiu (pentru a fi mai ușoară). Bateria sa de 3 celule e una foarte bună deoarece oferă o autonomie mare în mod economic.

Plusuri: baterie de 3 celule, WiFi ac, Windows 8.1, convertibil (ecranul poate fi pliat), ecran cu touch și rezoluție 1080p.
Minusuri: e mai scump decât un laptop obișnuit.

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4097H poate fi folosit fie ca o tabletă fie ca un laptop, însă în modul tabletă e destul de greu deoarece ecranul nu e detașabil. Clipul de jos e cu prezentarea acestei serii și cred că vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu