≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4101H, dispozitiv cu wireless ac

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4101H e un ultrabook de 13 inci cu procesor i7 și Windows 8 preinstalat. Se adresează celora care vor o soluție care să file atât laptop cât și tabletă. Legat de performanțe trebuie spus că sunt foarte bune întrucât vine cu procesorul de care ziceam anterior, cu cip grafic Nvidia și SSD de 128 de giga.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de ultimă generație care are până și wireless ac (adică suport dual band pentru benzile de 2,4 și 5Ghz).

Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4101H, dispozitiv cu wireless ac

TP300LD-C4101H e un laptop care vine dotat cu procesor i7 4510U, cip grafic Nvidia 820M și 4 giga memorie RAM (suportă maxim 8, dar singurul slot e ocupat). Ecranul e unul de 13,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar pentru ca acesta să aibă niște culori mai bune e de tip glare.
Pentru stocare are doar un SSD de 128 de giga, dar eu zic că e suficient deoarece în ziua de azi avem la dispoziție multiple servicii de cloud pentru stocarea fișierelor.
Prezența sistemului de operare era necesară din moment ce nu are unitate optică, iar dacă vreți să știți ce versiune e atunci trebuie știut că e 8.1.

Pro achiziție acestui model ar fi că are o fiabilitate crescută, că vine de la un brand de top, performanțele ok și bateria despre care cei de la Asus zic că ține mai mult de 6 ore. Cert e că bateria o să țină vreo 3 ore, iar în mod de veghe poate că va ține și 10 ore.
Contra achiziției ar fi aspectul cam ciudat și greutatea de 1,75 kilograme (e cam greu). Greutatea e cam ciudată din moment ce carcasa e din aluminiu.

Deci, dacă te interesează un calculator care să fie 2 în 1 atunci acest Transformer Book Flip ar fi o recomandare din partea mea. Evident că nu poate fi considerat ca fiind un desktop replacement, dar poate fi utilizat la vizionat de filme deoarece e puternic, iar portul HDMI ajută la conectarea unui televizor ori a unui alt ecran extern.
Alături e un preview pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu