≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H, laptop și tabletă cu Windows 8.1

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H e un gadget portabil și care arată foarte bine. Poate că nu are un ecran mare, dar un laptop cu ecran mic e și ușor. Această serie oferă destul de multe avantaje și toate sunt convertibile. Chiar dacă ecranul nu e detașabil tot poate fi pliat pentru a obține o experiență mai bună. Veți avea o tabletă de 13.3 inci dar greutatea e mare pentru că are componente clasice. Multe tablete au doar memorie flash, un procesor mic, 2GB de RAM și câteva porturi.

E de înțeles de ce acest laptop e mai scump (ecran touch, configurație multimedia și restul dotărilor sunt destul de bune). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H, laptop și tabletă cu Windows 8.1

Procesorul său e decent și l-am văzut și pe alte laptopuri chiar mai ieftine. Face parte din ultima generație de procesoare de la Intel și care e prezentă doar pe laptopuri. Desktopurile nu au nevoie de un Core i5 de tip low voltage (au și frecvență mică). Ecranul de 13.3 inci nu e prea generos dar cu siguranță veți aprecia rezoluția ecranului – FullHD. Tehnologia touch vă ajută să interacționați mai ușor cu interfața sistemului de operare.

Multitaskingul e bun cu 6GB de RAM iar frecvența e de 1600MHz, deci nu e nevoie de mai mult. Placa video GeForce e destul de nouă și e o variantă cu consum redus – 920M. Poate că nu are SSD, dar are un hard cu spațiu de stocare generos. Bateria de 3 celule pare mică dar în mod office autonomia de lucru e mare. Dotările sale nu diferă cu nimic de cele ale unui laptop obișnuit, din contră, are chiar și dotări speciale.

Plusuri: carcasă din aluminiu, adaptorul inclus, design elegant, ecran FullHD cu touch, WiFi ac (ar fi bine să luați și un router compatibil).
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H vine cu Windows 8.1 și cam toate laptopurile cu ecran tactil ori tabletele îl au. Nu e cea mai nouă versiune dar voi puteți să-l upgradați la versiunea 10. Ultima versiune aduce îmbunătățiri și modificări, dar poate că nici nu vă sunt de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu