≡ Meniu

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T, laptop 2 în 1

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T e un laptop 2 în 1 cu procesor i5, ecran de 13 inci și 6 giga memorie RAM. Întrucât e un model dotat cu ecran touch și placă video dedicată acest laptop e unul bun la orice.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primești un dispozitiv 2 în 1 fără unitate optică, dar cu sistem de operare preinstalat. Pentru a vedea cum se prezintă acest model am pus alături și o poză cu acesta.

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010T, laptop 2 în 1

Pe partea de caracteristici acest model e unul care vine dotat cu o mulțime de lucruri pozitive cum ar fi ecranul cu rezoluție 1920×1080 pixeli, placa de rețea wireless ac și construcția realizată din materiale rezistente cum ar fi aluminiul.
Ecranul e unul glare de 13,3 inci și vine cu suport touch pentru a putea folosi aparatul pe post de tabletă.
Memoria RAM e una mai mult decât suficientă deoarece vorbim de 6GB. Placa video GeForce e una care are memorie dedicată de 2GB și de aceea nu va folosi din memoria sistemului. De asemenea, dacă tot am vorbit despre memorie atunci trebuie să vă spun că are și un hard mare de 1000 de giga.
Sunetul e unul calitativ, dar pentru o calitate superioară cred că ar fi bine să conectați laptopul la un sistem 2.1 ori niște căști ok.
Pe partea soft vine cu Windows 10, iar sistemul de operare nu e complet fără o suită office precum cea 2013 care e livrată în pachet… în formă trial.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, că îmbină două aparate (laptop și tabletă), portabilitatea ridicată (are sub două kilograme, iar bateria cu 3 celule ține undeva la 6 ore în funcție de cum folosești aparatul).
Contra ar fi că nu are ecran 4K. Oricum, la o dimensiune a ecranului de 13,3 inci nu cred că ar fi ajutat la mare lucru un ecran 4K.

Deci, dacă te interesează o soluție portabilă și multifuncțională atunci acest Transformer Book Flip ar fi recomandarea mea. Dacă în unele cazuri ecranul e prea mic atunci poți conecta un televizor ori monitor la acesta.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu