≡ Meniu

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4011T, model de 13 inci cu Windows 10

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4011T e un model de 13,3 inci de tipul laptop 2 în 1 cu o portabilitate foarte bună și performanțe peste medie. Am putea spune că e îmbinarea perfectă dintre ultrabook și tabletă.
Un dispozitiv precum acesta se adresează celora care vor să fie productivi și „mobili”. Nimic nu e mai productiv decât un laptop și mai portabil decât o tabletă.

Modelul acesta de TP300LJ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care și vine cu dotări de generație nouă care te vor ajuta să beneficiezi de viteze mai bune pe net ori când ai o sarcină de terminat la termen.

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4011T, model de 13 inci cu Windows 10

Vine cu procesor i7 care are două nuclee, iar memoria RAM e de 8 giga, fără posibilitate de mărire la mai mult.
Transformer-ul de față nu are SSD, ci un hard de 1TB. Acesta e un avantaj, dar și un dezavantaj deoarece nu e la fel de rapid precum un Solid State, dar are o capacitate foarte mare de stocare.
Nu o să aveți probleme cu instalarea sistemului de operare deoarece vine cu Windows 10, iar pentru a putea edita documente aveți preinstalat cu Office 2013 Trial.
Vine cu multiple porturi, dar cel VGA îi lipsește, motiv pentru care în cutie e livrat și un adaptor HDMI la VGA.
Nu are nici unitate optică, lucru care poate fi considerat ca fiind un avantaj întrucât laptopul are o masă mai scăzută cu câteva grame.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, portabilitatea ok (masa e de 1,7 kilograme, iar bateria e de 3 celule care ține de la 4 ore), tehnologiile noi care sunt integrate (wi-fi ac, ecranul touch și procesorul i7 Broadwell).
Contra ar fi că nu are ecran cu rezoluție 4K și HDD mai rapid.

Deci, dacă vrei un gadget care să aibă un ecran modic ca dimensiune și care să poată fi utilizat în multiple scopuri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Alături am pus și un clip pentru a vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu