≡ Meniu

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4012T, laptop versatil

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4012T e următorul nivel în evoluția laptopului fiind îmbinarea perfectă între laptop și tabletă. Masa acestui model e de 1,7 kilograme, iar din această cauză putem spune că are o portabilitate extrem de bună.
Un model precum acesta ar fi perfect pentru tine dacă vrei ceva care să poată fi utilizat la jocuri, filme, editări de documente, în cercetare etc. E unul dintre cele mai avansate laptopuri de pe piață și cu siguranță că te va ajuta să fi mai productiv în ceea ce vei face. Tabletele au fost un pas important în evoluția aceasta tehnologică, dar lipsa tastaturii nu le face prea productive.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are dotări de ultimă generație în el (printre dotări aș aminti procesorul i7, disponibilitatea wireless ac, că are ecran touch și SSD-ul de 128 de giga).

ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4012T, laptop versatil

Pe partea de specificații acest model vine cu un procesor i7-5500U (care are două nuclee și e bazat pe arhitectura Boradwell), placă video GeForce 920M și cu o portabilitate peste medie.
Din păcate nu vine cu unitate optică, dar asta nu e o problemă deoarece vine cu sistem de operare preinstalat.
Memoria RAM e de tip DDR3 și are o capacitate suficientă de 8 giga, fără posibilitate de a adăuga mai mult.
Legat de capacitatea de stocare trebuie spus că e de 120 de giga, iar pe unele site-uri e specificat ca fiind dotat cu SSHD.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție ok, tehnologia integrată și că are o baterie care ține mult (de la 4 ore).
Contra ar fi că nu are un ecran de 15,6 inci.

Deci, dacă te interesează un model de ultrabook care să poată fi utilizat pe post de tabletă atunci aparat ar fi recomandarea mea.
Mă bucur că au renunțat la unitate optică și alte lucruri inutile deoarece în ziua de azi luăm totul de pe net.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și că are un ecran de 13,3 inci suficient de mare pentru vizionarea filmelor Blu-ray.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu