≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP300UA-C4023T, dispozitiv 2 în 1

ASUS Transformer Book Flip TP300UA-C4023T e îmbinarea perfectă dintre laptop și tabletă deoarece e un dispozitiv de 13,3 inci cu procesor i5 care are Windows 10 preinstalat. Având ecran touch o să puteți să vă jucați diferite jocuri pe el fără a vă folosi de tastatură. În comparație cu un tablet PC acest dispozitiv e unul care te va ajuta să beneficiezi de o productivitate ridicată și vei avea avantajele a două dispozitive.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are incorporată multă tehnologie utilă. Pentru a vedea cum arată acest model vă recomand să analizați poza de alături, dar și clipul de la finalul acestei prezentări.

Asus Transformer Book Flip TP300UA-C4023T, dispozitiv 2 în 1

Pe partea de specificații principalele lucruri cu care se evidențiază acest model ar fi procesorul i5, placa video Intel HD 520 și ecranul cu claritate superioară.
Dispozitivul e unul care beneficiază de o portabilitate maximă întrucât vine cu carcasă din aluminiu și cu baterie care ține mult (de la 4 ore în sus).
Vei putea descărca la viteze maxime deoarece acest model e unul dotat cu wireless ac care e un nou standard wi-fi care-ți va permite să descarci la viteze Gigabit.
Din păcate nu are unitate optică, dar nu pot spune că acest lucru e unul negativ deoarece utilitatea unei unități DVD e vagă.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un preț exagerat, portabilitatea mare, că are multiple porturi și sistemul de operare preinstalat (Windows 10).
Din păcate nu are procesor cu 4 nuclee, iar placa video nu e una cu memorie dedicată. Un alt dezavantaj ar fi că nu are SSD și nici nu cred că o să puteți să-i montați. Nu are nici Office, dar găsiți pe net Google Docs ori alte alternative gratuite care sunt la fel de bune.

Deci, dacă sunteți interesați de un dispozitiv care să vă asigure portabilitate și productivitate maximă atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model și pentru a vedea care sunt facilitățile oferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu