≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP300UA-C4024T, laptop cu ecran rabatabil

Asus Transformer Book Flip TP300UA-C4024T e un gadget destul de elegant care l-aș recomanda celor pasionat de tehnologie. Din poza de jos dar și din clipul de la final vă puteți face o idee despre el și cam cum arată toată seria Book Flip. Bineînțeles, laptopurile mai mari au în partea dreaptă tastatura numerică. Porturile sunt cam aceleași, dar configurațiile sunt ceva mai performante la variantele mai mari. Dacă vi se pare cam scump atunci alegeți unul fără ecran touch ori fără design convertibil.

Alternativele sunt destul de multe și poate fi luat în calcul un laptop de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book Flip TP300UA-C4024T, laptop cu ecran rabatabil

Procesorul său e destul de nou și performant, însă nu e cel mai bun pentru sarcini grele (exemplu: jocuri). E vorba de un model de tip U, cu frecvență scăzută și tehnologie Skylake. Mai sunt și cele pentru de gaming care au o frecvență mare, dar consumul lor reduce din autonomia laptopului. Placa video e una integrată care poate fi folosită pentru orice, mai puțin jocuri 3D. Nici nu are rost să vă gândiți la jocuri deoarece acest laptop e conceput pentru uz office/multimedia.

Nu sunt multe dotări speciale pe acesta pentru că are și un design mai compact. Din punctul meu de vedere, are toate porturile necesare iar dacă vreți o calitate video mai bună pentru a viziona un film, puteți alege un cablu HDMI pentru a conecta un televizor la acesta. Windows 10 e o alegere perfectă pentru un laptop nou și interfața sa e creată atât pentru laptopuri cât și pentru tablete.

Plusuri: carcasă din aluminiu, tehnologie WiFi ac, spațiu generos de stocare, ecran FullHD, greutate redusă etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus TP300UA-C4024T e doar unul dintre modele Flip, există și cu ecran mai mare dacă vreți mai mult spațiu de lucru ori poate că aveți mai mult spațiu pe birou. Un laptop mai mare e ceva mai greu dar nu e un minus pentru cei care vor să-l folosească doar acasă. Dacă vreți să vă faceți o idee despre el, am pus poza de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu