≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H, model cu i7-5500U și GeForce 940M

Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H e un laptop 2 în 1 care nu doar arată bine, ci se remarcă prin faptul că are un ecran de 15,6 inci și poate fi transformat din laptop în tabletă. Multe tablete vin cu Android, dar acesta vine cu Windows, lucru care presupune o productivitate mărită.
Se adresează în principal celora care au nevoie de productivitatea unui notebook, dar au nevoie și de portabilitatea unei tablete.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se poate utiliza în multiple scopuri.

Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H, model cu i7-5500U și GeForce 940M

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un procesor i7 5500U care e de tip dual core, cu cei 4 giga memorie RAM și cu placa video GeForce 940M. Datorită acestor specificații acest model e unul care se descurcă formidabil în orice sarcină, de la office la multimedia. Jocurile vor rula destul de bine deoarece acest model e unul dotat cu placă video capabilă.
Sistemul de operare instalat e Windows 8.1 și zic că e un sistem destul de avansat în condițiile în care e cel mai nou OS. Mai e și 10, dar a fost lansat de foarte puțin timp și nu e chiar stabil pe orice laptop.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că e 2 în 1, că vine cu multe porturi și că are o cameră web foarte bună.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K. Rezoluția Full HD e una destul de mare, dar dacă era și mai mare era mai bine. Un alt dezavantaj e capacitatea mică a SSD-ului, dar eu zic că e suficient pentru OS.

Deci, dacă te interesează un notebook care să poată fi utilizat în multiple moduri atunci îți recomand modelul acesta. Bateria nu e una care să țină foarte mult, dar o să-ți faci treaba cu el. Că tot am menționat bateria trebuie știut că autonomia acesteia e de circa 3-4 ore depinzând în mare parte de ce faci pe PC (producătorul menționează o durată maximă de 5 ore).
Din clipul de alături vă puteți face o părere mai bună legată de acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu