≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H, laptop convertibil

Laptopul convertibil Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H e o alegere foarte bună dacă vreți ceva mai mult de cât un laptop. Acesta are un ecran rabatabil și deci poate fi transformat ușor într-o tabletă, din păcate greutatea nu e un avantaj. Spun asta deoarece are 2.2 kg care e mult pentru o tabletă. Deci se adresează celor care vor să lucreze la birou sau acasă. Pentru cei care caută portabilitate, o tabletă e o recomandare.

Alternative sunt tabletele cu Windows la care puteți conecta o tastatură wireless, însă ecranul e mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H, laptop convertibil

Configurația acestui laptop e una cu procesor Core i7-4510U, memorie RAM de 4GB la o frecvență de 1600 MHz și GT 840M. Mai e și placa video Intel HD 4400 care are performanțe reduse. Ecranul de 15 inci are o imagine de tip 1080p care oferă multe detalii și tehnologia touch. Acest laptop poate fi folosit în mod tabletă. Adică ecranul e rabatabil, însă nu e și detașabil ca la unele gadgeturi.

Are două medii de stocare însă doar hardul e mai mare, însă SSD-ul oferă performanțe ceva mai mari chiar dacă e de numai 24GB. Pe lângă placa video Intel, are placa video GT 840M de 2GB care are performanțe modice. Cu alte cuvinte, sunt plăci video superioare din seria GTX care au și un consum mai mare.

Pe partea de dotări are următoarele: difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, HDMI, USB 3.0, două USBuri 2.0 etc. Nu are unitate DVD dar acea dotări mi se pare inutilă și așa. Pentru cei care vor să schimbe Windows-ul le recomand un stick USB 3.0, deoarece instalarea se face mai rapidă. Are preinstalat Windows 8.1 care e o versiune pe 64 de biți.

Plusuri: are o greutate redusă pentru un așa gadget, autonomie bună pentru o baterie așa mică, Windows 8.1, procesor Haswell și ecran touch 1080p.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H face parte dintr-o serie nouă însă nu foarte nouă deoarece nu are procesor Intel Broadwell, ci unul din seria precedentă numită Haswell. Din clipul de jos să puteți face o idee despre acest laptop și cam cât de mare e.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu