≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TP550LA-CJ106H, laptop 2 în 1

Asus Transformer Book Flip TP550LA-CJ106H vine în ajutorul celora care întotdeauna și-au dorit un laptop convertibil (2 în 1). Spun asta deoarece multă lume nu e atrasă de laptourile de 11 ori 13 inci (precum TP300LD-C4101H) cum era până acum… Cei de la Asus au scos modelul de față care are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli. Astfel, acest model e adresat celora care vor un laptop productiv și nu o jucărie cum sunt cele de 11 ori 13 inci.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are multă memorie RAM, procesor i5 și Windows 8.1. Astfel, o să ai parte de un laptop foarte puternic dotat cu tot ce ți-ar fi de folos la sarcinile zilnice.

Asus Transformer Book Flip TP550LA-CJ106H, laptop 2 în 1

Procesorul i5 e unul cu voltaj scăzut, iar în acesta e integrat și un cip grafic Intel HD. Pe partea de portabilitate stă decent. Nu ne putem aștepta la o durată de viață a bateriei mai mare de două ore (Asus zice că bateria o să țină peste 5 ore…) deoarece bateria e una cu două celule, iar legat de greutate trebuie spus că are circa 2,6 kilograme, deci destul de mult.
Memoria RAM e de 6GB, iar eu pot spune că nu înțeleg de ce e așa de mult în condițiile în care e o sculă office.
Mi-aș fi dorit să aibă placă video cu memorie dedicată, dar nu are așa ceva.

Avantajele achiziționării unui laptop precum acesta ar fi că e două aparate în unul, prețul nu prea mare, că vine cu sistem de operare și că are unitate optică.
Din păcate nu are ecran Full HD, SSD-ul lipsește, iar unitatea optică chiar dacă-i prezentă are o utilitate vagă.

Deci, dacă vrei să faci economie de spațiu și vrei o tabletă+notebook atunci modelul acesta ar putea fi pentru tine.
Instalarea unui alt OS precum Windows 7 ori Linux nu ar fi o idee prea bună deoarece acest model e făcut să funcționeze cu 8.1.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături care e foarte reușit chiar dacă e unul asiatic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu