≡ Meniu

Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H, laptop 2 în 1 de numai 2.2 kg

Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H e un laptop mai deosebit decât restul și se poate observa din poza. Ecranul poate fi pliat până ce laptopul devine o tabletă. Totuși, ecranul nu e detașabil și în modul tabletă, acest gadget e destul de greu. Îmi place combinația de culori (gri cu negru), iar tastatura și ecranul iasă în evidență. Poate că din poza de jos nu veți reuși să vă faceți o idee, de aceea pun și un clip la final cu această serie.

Alternativele sunt laptopurile mai ieftine, ținând cont de faptul că acesta nu e foarte ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H, laptop 2 în 1 de numai 2.2 kg

Procesorul acestui laptop e destul de bun și e prezent și pe laptopuri obișnuite (care nu sunt convertibile). E vorba de un Intel Broadwell model Core i5-5200U cu placă video de tip Intel. Ecranul său e unul de 15.6 inci cu imagine de tip FullHD și tehnologia touch. Multitaskingul e bun cu 4GB de memorie iar spațiul de stocare e asigurat de un hard. Pentru mai multă performanță are un SSD de 24 GB și acea placă video dedicată.

Ca și dotări are: sistem audio cu două difuzoare, cititor de carduri, cameră web VGA. Porturile sunt importante dacă vreți să conectați la el ceva: un USB de tip 3.0, două USBuri de tip 2.0, HDMI, ieșire audio, LAN, bluetooth, WiFi etc. Dotările unui laptop sunt destul de utile și nu sunt prezente la tablete deoarece tabletele sunt destul de compacte. Bateria sa e una de 3 celule și autonomia de lucru e destul de bună. Greutatea e mai redusă deoarece are carcasă din aluminiu. Sistemul de operare e Windows 8.1 și e nevoie de el deoarece are ecran tactil.

Plusuri: port USB 3.0, greutate redusă, Windows 8.1 preinstalat, carcasă rezistentă, ecran mai mare decât celelalte serii (de 13 inci).
Minusuri: nu prea sunt.

Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN034H e alegerea corectă iar acel adaptor mi se pare destul de inutil deoarece multe periferice ori gadgeturi au intrare HDMI. Din clipul de mai jos se poate observa că are același design ca și versiunea de 13 inci (la acea serie îi lipsește tastatura numerică).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu