≡ Meniu

Asus Transformer Book T100HA-FU006T, laptop convertibil la preț bun

Asus Transformer Book T100HA-FU006T e un gadget convertibil care poate fi folosit în două feluri: tabletă sau laptop. Chiar și în modul laptop, acest Transformer Book e destul de ușor. Nu veți găsi multe tablete cu ecran mare și care să aibă și Windows 10. Bineînțeles, nu a fost concepută pentru gaming cum sunt cele cu Android, dar aveți avantajul că are un sistem de operare cunoscut și care suportă aceleași aplicații ca și pe desktop. Pentru o imagine mai clară se poate conecta un televizor sau monitor deoarece are ieșire HDMI de tip micro. Cablu video nu e inclus și trebuie achiziționat ulterior.

Alternativele pot fi variantele mai mari cum e cel din poza de jos și sunt disponibile și alte culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book T100HA-FU006T, laptop convertibil la preț bun

Procesorul său e unul de tip Intel Atom de tip x5-Z8500 cu frecvență scăzută pentru un consum redus, iar pentru mai mult are Turbo Boost. Ecranul său de 10.1 inci nu e unul clasic cu imagine HD și tehnologie touch. Memoria RAM are o capacitate de 2GB care e de ajuns deoarece sistemul consumă jumătate (fără alte aplicații instalate).

Spațiul intern e de 64 de GB care e de ajuns deoarece nu veți stoca filme pe o tabletă. dacă nu sunteți mulțumiți de spațiu, se poate conecta un hard extern deoarece laptopul are port USB. Dotările sale satisfăcătoare pentru că e o tabletă iar tastatura oferă doar acel port USB. Bateria sa e una de numai 2 celule și spun asta pentru că unele laptopuri oferă baterii mai mari. Totuși, pentru că are un procesor cu consum redus, autonomia poate atinge chiar și 12 ore.

Plusuri: bateria oferă o autonomie mare, Windows 10, greutate redusă, mod laptop sau tabletă.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus Transformer Book T100HA-FU006T e o alegere destul de bună deoarece e compact și ușor de folosit datorită sistemului de operare. Din clipul de mai jos se poate observa mai bine cum arată și cam cât de mare este. Poate că nu e cea mai bună soluție pentru utilizatorii pasionați de filme și muzică, dar poate ține locul unui laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu