Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Transformer Book T100HA-FU009T, laptop și tabletă de 10 inci

Gadgetul Asus Transformer Book T100HA-FU009T e un laptop sau o tabletă, depinde cum îl veți folosi. Eu consider că e vorba de o tabletă cu stație de andocare, laptopuri care pot fi folosite precum tabletele sunt cele cu ecran rabatabil și componente hardware mai performante. Nici nu puteți avea pretenții la configurații prea avansate dacă e vorba de un gadget atât de compact cum e o tabletă. Nu poți pune componente foarte performante într-o carcasă foarte compactă deoarece e nevoie de un sistem de răcire.

Aceste tipuri de laptopuri sunt tot mai populare deoarece nu avem nevoie de fiecare dată de acea tastatură (de exemplu, când navigăm e suficient doar funcția de click stânga, iar tastatura virtuală e de ajuns), motiv pentru care touchscreen devine foarte util. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book T100HA-FU009T, laptop și tabletă de 10 inci

Componentele sale sunt prezente pe multe alte gadgeturi similare sau compacte: Intel x5-Z8500 cu HD Graphics, 2GB RAM, memorie internă de 64GB. Poate că nu oferă mult spațiu pentru a stoca filme dar nu vă oprește nimeni să folosiți un hard disc extern. Consider că are memorie RAM suficientă deoarece sistemul de operare Windows 10 necesită cam 1GB, însă depinde ce aplicații mai instalați ulterior.

Ecranul său e unul satisfăcător deoarece are imagine clasă și detaliată (rezoluție de 1280 cu 800 pixeli), iar în plus față de oricare alt laptop, acesta e cu tehnologie touch. Nu aș pune alt sistem de operare pe un astfel de gadget, în special că Windows 10 are acea interfață specială.

Plusuri: design compact și robust, autonomie maximă mare – 12 ore, porturi numeroase, ușor de transportat, ecran superb și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Asus T100HA-FU009T costă la fel de mult cât un laptop clasic și poate găsiți chiar unul cu Core i3, dar cel de sus face parte din altă categorie motiv pentru care nu are sens acea comparație. Această serie oferă variante pe diverse culori iar albastrul e una dintre ele. Nu are mare importanță culoarea deoarece partea din față a ecranului e neagră de fiecare dată (doar tastatura și partea din spate a ecranului sunt de altă culoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu