≡ Meniu

ASUS Transformer Book T100HA-FU011T, laptop roz cu Windows 10

ASUS Transformer Book T100HA-FU011T e un laptop de 10,1 inci cu rezoluție HD și cu sistem de operare preinstalat. Spre deosebire de restul laptopurilor 2 în 1 acest model vine cu USB-C și cu o baterie care ține vreo 12 ore, chiar dacă e vorba de una cu două celule. Dispozitivul acesta se adresează celora interesați de un aparat cu portabilitate ridicată și care are o productivitate mult sporită în comparație cu o tabletă normală. Productivitatea ridicatî se datorează perzenței tastaturii (detașabile) și sistemului de operare preinstalat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu multe lucruri utile incorporate. Datorită culorii roșu înspre roziu pot spune că acest model se adresează celora care vor să facă un cadou unei femei.

ASUS Transformer Book T100HA-FU011T, laptop roz cu Windows 10

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu un ecran de 10 inci care are rezoluție 1280×800 pixeli, procesor x5-Z8500 quad core de la Intel și cip grafic Intel HD. Memoria RAM e de doar 2 GB, iar spațiu de stocare e unul limitat de 64 giga (e vorba despre o memorie eMMC).
Prezența Windows 10 și Office Mobile sunt două lucruri pe care eu le apreciez deoarece în acest fel putem utiliza aparatul la diferite lucruri cum ar fi intratul pe net ori editări de documente.
Nu vine cu multe porturi, dar le are pe cele mai importante cum ar fi USB, Micro HDMI și ieșire audio. Evident că are unul din fiecare porturi.
Greutatea e una exemplară întrucât vorbim de 1 kg care e o portabilitate extrem de bună.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție redus, că are sistem preinstalat și bateria care ține vreo 12 ore.
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare.

Deci, dacă te interesează un laptop util la lucru ori acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea. E un notebook ușor convertibil, iar performanțele sunt unele decente.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Se poate vedea că e un gadget foarte aspectiv și care poate fi utilizat intuitiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu