≡ Meniu

Asus Transformer Book T100TA-DK003B, gadget convertibil cu autonomie mare

Asus Transformer Book T100TA-DK003B nu face parte dintr-o serie chiar așa de nouă deoarece am mai văzut tablete T100 și anul trecut. Noile modele pot aduce un procesor mai nou și sistem de operare Windows 8.1 sau 10. Un laptop e ceva mai mare decât acesta dar există și variante așa de mici. Sincer pentru o mai bună portabilitate, aș alege o tabletă decât un laptop. La acesta ecranul e detașabil sau mai bine zis, are o stație de andocare tip tastatură.

Alternativele sunt multe, dacă nu vă interesează tehnologia touch ori cât de compact e. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer Book T100TA-DK003B, gadget convertibil cu autonomie mare

Procesorul acestui laptop e unul de tip Atom Z3740 de 1.33 GHz și ca oricare alt procesor Intel, și acesta aduce o placă video Intel. În general, procesoarele au frecvență mai mare dar cu trecerea timpului performanțele sunt mari și la acestea.Ecranul de 10.1 inci are o imagine HD și tehnologia touch e utilă la interacțiune. Nu prea mai văd sensul touchpadului, dar cu tehnologia touch nu aveți funcția de click dreapta.

Memoria RAM e de 2GB la o frecvență decentă, astfel că multitaskingul e bun. Spațiul de stocare e asigurat doar de memoria internă de 64 GB. Memoria flash e peste un hard deci nu cred că veți face o alegere proastă, dar un hard extern poate fi folosit pentru stocarea altor date. Are cam aceleași porturi ca și un laptop doar că sunt mai puține la număr.

Sistemul de operare e Windows 8.1 și care poate fi upgradat la 10 dacă se dorește. Personal și 8.1 mi se pare decent și interfața e făcută special pentru astfel de laptopuri. Nu e singurul din serie, dacă nu vă place spațiul de stocare, ei bine, există soluții sau alternative.

Plusuri: autonomie mult mai mare decât cea a unui laptop, USB 3.0, spațiu de stocare decent, HDMI și altele.
Minusuri: performanțele procesorului nu sunt foarte mari.

Asus Transformer Book T100TA-DK003B nu se poate compara cu un laptop deoarece componentele nu sunt aceleași ci sunt ca și cele ale unei tablete. Cu alte cuvinte, acest gadget poate fi considerat a fi o tabletă cu stație de andocare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu