≡ Meniu

Asus Transformer T100TAF-DK038B, tabletă convertibilă albă

Asus Transformer T100TAF-DK038B e o tabletă și de aceea ecranul nu are o importanță așa de mare. Adică chiar dacă e mic e satisfăcător, deoarece vă interesează portabilitatea. Dimensiunile display-ului afectează greutatea gadgetului. Astfel că un laptop mare are și un ecran mare, dar dimensiunile generoase oferă și avantaje (mai multe dotări pe acel gadget). Are un design destul de plăcut și din lateral se poate observa că e destul de subțire.

Alternative sunt laptopurile clasice care costă mult mai puțin iar ecranule de 15 inci.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus Transformer T100TAF-DK038B, tabletă convertibilă albă

Un Quad Core de Z3735G de 1.3 GHz e ideal pentru orice și are o placă video Intel. Nu e un gadget pentru gaming, mai bine alegeți una cu Android în același buget. Bineînțeles, aceasta e ideală pentru cei care doresc să aibă și un laptop pentru uz office. Puteți folosi cam același aplicații ca și pe PC deoarece sistemul de operare nu diferă.

Are un ecran decent adică imagine e una detaliată pentru o diagonală de 10.1 inci – rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Sistemul are destulă memorie RAM, astfel că 1GB rămâne pentru aplicații. Are un singur difuzor care e satisfăcător, cameră web și slot pentru carduri. Chiar dacă 32GB pare puțin, e vorba de o memorie flash care e mai rapidă decât un hard.

Tehnologiile de comunicații sunt următoarele: tehnologie WiFi și bluetooth. Porturile sale sunt: HDMI, port audio, USB pentru conectarea cablului de date. Greutatea sa e una destul de redusă dar în mod laptop nu impresionează. Stația de andocare (tastatura) e ceva mai grea deoarece prezintă un hard disk de 500GB. Sistemul de operare e Windows 8.1 și nu e vorba de Android. Nu cred că oferă un plus de funcționalitate deoarece și Androidul a mai avansat.

Plusuri: are un design elegant, convertibilă, performantă, spațiu de stocare mare (hard disk), bluetooth și fiabilitate.
Minusuri: costă cât un laptop.

Asus Transformer T100TAF-DK038B e un gadget destul de bun care poate fi folosit în două moduri: ca tabletă sau ca laptop. Din clipul de jos se poate observa că arată foarte bine și există modele și pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu