≡ Meniu

ASUS Transformer T300CHI-FL151T, laptop 2 în 1 cu Windows 10

ASUS Transformer T300CHI-FL151T nu e chiar un laptop, ci mai degrabă o tabletă cu stație de andocare. Mai există astfel de modele și la un preț ceva mai redus dar e vorba de alte serii. Aceasta face parte din seria Transformer Book Chi care e cea mai avansată când vine vorba de gadgeturi convertibile. Are un procesor destul de interesant care nu e prezent pe laptopuri ci doar pe tablete și a fost conceput special pentru uz office. Nici nu are sens să încercați jocuri pe acesta deoarece nu e conceput pentru sarcini grele. E ușor să deosebești un model nou de unul mai vechi –  versiunea sistemului de operare.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul doar un laptop cu ecran touch (să nu fie detașabil). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS Transformer T300CHI-FL151T, laptop 2 în 1 cu Windows 10

Întotdeauna gadgeturile mai compacte sunt mai scumpe deoarece e nevoie de tehnologii diferite. Există variante cu ecran de 10 inci, doar că un ecran mai mare mi se pare mai util. Deasemenea, imaginea e foarte detaliată deoarece rezoluția e FullHD dar și panoul mărește vizibilitatea pentru că e de tip IPS.

Spre deosebire de acele modele mai mici, acest laptop are două porturi USB care sunt prezente la tabletă și nu la stația de andocare. Doar portul HDMI e prezent la stația de andocare iar cu acela se poate conecta un televizor sau monitor pentru a viziona un film/clip video. Nici nu veți găsi tablete fără sistem de operare dar nu ar fi exclus pe viitor pentru a fi mai ieftine iar ulterior să-l puteți instala de pe un stick USB. Un SSD mai mare sau chiar mai mic e mult peste un hard disk.

Plusuri: configurație performantă, autonomie maximă de 8 ore, greutate de doar 1.4 kg, ecran de 12.5 inci.
Minusuri: nu sunt.

ASUS Transformer T300CHI-FL151T e foarte silențios deoarece e o tabletă până la urmă și nu are sistem de răcire. Componentele sunt atât de bine instalate încât nu mai e nevoie de răcire. Poate că și viitoarele laptopuri vor fi așa și designul va fi mai subțire ca la ultrabookuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu