≡ Meniu

Asus UX301LA-DE092H, laptop de 13.3″ cu touch

Asus UX301LA-DE092H este un ultrabook de 13,3 inci cu ecran touch și rezoluție 2560×1440. E un model special conceput pentru portabilitate deoarece are o greutate mică de 1,2 kilograme și o baterie de 6 celule (ține peste 5 ore). De la început trebuie să vă spun că nu știu dacă are wi-fi ac (adică dual band)… oricum standardul wireless n e suficient în opinia mea.
Un laptop precum acesta se adresează celora care vor ceva cu portabilitate excelentă, performanță peste medie și sistem de operare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, acesta reflectând în totalitate capabilitățile modelului de față. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată, iar din aceasta puteți vedea că are un aspect foarte plăcut care eu sper să fie preluat și pe laptopurile de serie.

Asus UX301LA-DE092H, laptop de 13.3″ cu touch

Specificații care te-ar interesa la modelul acesta ar fi procesorul i5 cu voltaj scăzut, cipul grafic Intel HD, cele două SSD-uri și ecranul foarte clar. Chiar dacă e un ecran de 13 inci acesta are o rezoluție mare de tip WQHD care te va ajuta să vezi filme la calitate maximă și fără pierderi de detalii.
Vine cu sistem de operare, dar dacă peste doi ani o să vrei să instalezi Windows 10 atunci trebuie știut că o poți face doar de pe un stick USB. Evident că poți instala sistemul și de pe o unitate optică externă, dar un stick USB 3.0 costă vreo 20 de lei.

Plusurile modelului acesta ar fi raportul dintre preț și performanță ok, că are o portabilitate bună și că vine cu multe tehnologii utile.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are ecran de 15,6 inci și că nu are cip grafic cu memorie dedicată. Având un ecran de 13 filmele va trebui să le vedeți pe un televizor, iar conectarea se poate face prin HDMI.

Deci, dacă ești un om de afaceri care vrea ceva mic, dar performant atunci eu îți recomand acest Asus. Evident că sunt laptopuri de la Apple, dar acesta e mai productiv întrucât vine cu Windows, iar acest OS suportă mai multe programe.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată acest laptop îți recomand acest clip. Poți vedea inclusiv conținutul pachetului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu