≡ Meniu

Asus UX303LA-C4306P, ultrabook cu ecran FullHD de 13.3 inci

Asus UX303LA-C4306P e un ultrabook din seria Zenbook și nu e un laptop vechi. Acest lucru e evident din versiunea procesorului – Intel Broadwell. Diferențele de performanță sunt nesemnificative și deci puteți alege și un ultrabook cu Intel Haswell. E vorba de un gadget premium cu carcasă robustă, subțire și ușoară. E evident după designul său și e cam același la toate Zenbook-urile.

Alternative sunt seriile mai ieftine de la acest brand și care vi le recomand. Dacă nu vă trebuie un ultrabook, alegeți un laptop multimedia portabil și cu configurație deosebită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX303LA-C4306P, ultrabook cu ecran FullHD de 13.3 inci

Procesorul e cea mai importantă componentă și majoritatea performanțelor laptopului se datorează acestei componente. Placa video e importantă dar în acest caz nu e genul de laptop pe care să jucați jocuri. Acesta e bun pentru uz office/business și acest lucru reiese din preț. Pentru cei pasionați de jocuri, în același preț, puteți lua un laptop Republic of Gamers de 15 inci.

Nu se poate pune mai multă memorie RAM dar nici nu cred că e mai nevoie (are 12GB la 1600 MHz). Ecranul de . Nu are mult spațiu de stocare dar nici nu e nevoie deoarece e vorba de un SSD are e mult peste un hard disk.

Placa video Intel nu e una cu memorie video proprie dar e bună pentru uz office – HD 5500. Bateria de 3 celule e suficient de bună deoarece oferă o autonomie mare. Ca și dotări are: tastatură iluminată, greutate de 1.4 kg, securitate LoJack, WiFi ac, DisplayPort de tip mini, carcasă aluminiu etc. Pe partea de software are Windows 8.1 preinstalat și pentru că e o versiune pe 64 de biți, recunoaște toată memoria RAM.

Plusuri: ecran superb, configurație bună, autonomie mare pentru o baterie așa de mică, ieșire DisplayPort, calitatea uadio bună, carcasă robustă și ușoară.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus UX303LA-C4306P e un laptop mai deosebit iar ecranul de 13.3 inci are o imagine 1080p cu tehnologie touch. Adică nu mai e nevoie să folosiți un mouse sau touchpad-ul, dar acesta acceptă gesturi. Nu e vorba de un laptop convertibil ci de unul doar cu ecran touch.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu