≡ Meniu

Asus UX303LA-C4307H, ultrabook din aluminiu cu Windows

Asus UX303LA-C4307H e un ultrabook cu carcasă din aluminiu+plastic care are ecran de 13,3 inci cu rezoluție de 1920×1080 pixeli. Tehnologia din dotare e de ultimă generație deoarece are procesor i5 Haswell, ecran Full HD, suport touch și SSD de 256 de giga. Mai mult, acest model e unul cu sistem de operare Windows, un lucru foarte util deoarece acest sistem e unul dintre cele mai avansate sisteme, alături de Android.

Nu are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e util la sarcini office și multimedia.

Asus UX303LA-C4307H, ultrabook din aluminiu cu Windows

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul i5 5200u din seria Broadwell, cipul Intel HD (e un cip grafic) și memoria RAM de 8 giga. Pentru stocare acest model are SSD de 256 giga, această componentă ajutând la accelerarea diferitelor sarcini.
Softul e reprezentat de Windows 8, iar pentru editare de documente e furnizat Office. Poate că vă interesează să instalezi Windows 10, dar eu aș recomanda să rămâi cu ce are.
Ecranul e clar, dar mi-aș fi dorit să fie unul anti-glare așa încât să nu obosească ochii și să fie util la sarcini business.
Placa wireless e una ac, adică dual band, iar acest lucru înseamnă că poți descărca de pe net mai mult într-un timp mai scurt.
Având 8GB memorie RAM acest model e unul care e foarte stabil în orice sarcină. Dacă avea doar 4GB atunci era cam puțin deoarece în ziua de azi sistemul de operare consumă tot mai multe resurse.

Aș recomanda acest model deoarece are o baterie care ține mult, costul de achiziție nu e mare, procesorul e foarte rapid și deoarece are SSD.
Era un laptop de nota 10 dacă avea o rezoluție superioară și ecran anti glare.

Concluzia mea e că acest model e unul foarte bun pentru acasă, dar și pentru cei care vor o soluție pentru la lucru. E un model de culoare maro, iar pentru a-l putea transporta mai ușor acesta vine cu o husă.
Alături e un clip care ne prezintă acest model, iar din aceasta se poate vedea cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu