≡ Meniu

Asus UX303LN-DQ283P, laptop elegant cu autonomie de 7 ore

Asus UX303LN-DQ283P e un laptop de 13.3 inci și imaginea la acesta e una QHD+, adică Quad HD+. E bine că se acordă o oarecare atenție și ecranelor și cred că putea fi chiar 4K cu panou IPS. Unghiurile de vizibilitate sunt importante dar nu și pentru gadgeturile cu ecrane mici. Un ecran mare poate fi folosit de la o distanță corespunzătoare și claritatea trebuie să fie bună din aproape orice unghi. Prețul său e destul de mare și cred că se poate alege un laptop diferit dacă nu vă place acesta. Acest brand oferă tot felul de laptopuri iar diferențe majore sunt doar în seriile office și cele premium.

Alternativele pot fi laptopuri mai portabile sau chiar cele de gaming. În acest buget voi puteți lua laptopuri diferite dar cel mai util e cel care corespunde nevoilor voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX303LN-DQ283P, laptop elegant cu autonomie de 7 ore

Configurația sa e una cu Core i7-5500U, 12GB RAM, Intel HD, GeForce 840M. Cu acestea acest laptop intră în segmentul multimedia dar nu e unul de gaming. Laptopurile de jocuri sunt mai grele, scumpe și arată diferit. Din poza de sus dar și din clip, se poate vedea că e un ultraportabil elegant și poate fi considerat ca fiind chiar un ultrabook.

Dotările sale sunt: WiFi ac, bluetooth, USBuri, HDMI, DisplayPort etc. Ieșirea video DisplayPort e necesară pentru a conecta un televizor sau monitor cu imagine mai bună. Bateria sa e mică dar oferă o autonomie de lucru mare în modul economic. Tastatura iluminată e o dotare destul de rar întâlnită și vă e de folos când luminozitatea e scăzută. Chiar și un laptop de 15 inci poate fi luat în considerare dar acela e puțin mai greu datorită dimensiunilor superioare.

Plusuri: are doar 1 kg, arată foarte bine, ecran detaliat, fiabilitate, Windows preinstalat, WiFi ac.
Minusuri: nu are Windows 10.

Asus UX303LN-DQ283P e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop mai special și cu care să vă impresionați prietenii. Clipul de jos e cu un lat model dar acestea au componente relativ similare și doar memoria RAM, hardul sau procesorul pot să difere. Unele laptopuri ermit upgrade-uri dar acesta nu și e normal deoarece e compact.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu