≡ Meniu

Asus UX303LN-DQ284H, ultrabook cu i5-5200U

Asus UX303LN-DQ284H e un ultrabook al anului 2015 cu procesor i5 Broadwell care se adresează celora care vor o combinație între tabletă și laptop care să aibă performanțe extreme și productivitate maximă. Ecranul acestui notebook e de 13,3 inci, iar rezoluția e de 3200×1800, o rezoluție care-ți va permite să vizionezi filme la cea mai bună calitate.
Un astfel de laptop e bun pentru sarcini business, dar eu l-aș recomanda mai mult pentru acasă deoarece ecranul e unul de tip glare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop cu ecran touch care are o fiabilitate foarte bună. Un ecran touch o să vă fie util pentru jocuri ori sarcini care au nevoie de touch.

Asus UX303LN-DQ284H, ultrabook cu i5-5200U

Pe partea de specificații acest model e unul care are procesor i5-5200U, 8GB memorie RAM și un SSD de 256 de giga. Aceste caracteristici în combinație cu portabilitatea ok (greutate redusă de 1,4 kilograme și o baterie care ține vreo 5 ore) fac acest laptop foarte bun pentru cei care sunt mult pe drum.
Nu vine cu unitate optică, dar are sistemul de operare preinstalat și de aceea nu trebuie să vă stresați legat de acesta. E vorba despre Windows 8.1, adică despre un sistem foarte actual cu suport touch.
Deoarece are cip grafic GeForce 840M pot spune că acest laptop e bun și la jocuri.

Plusurile acestui model ar fi că vine cu multă tehnologie la zi (procesor dual core, wireless ac etc), procesorul rapid, stabilitatea, că vine cu software (Windows + Office trial) și lipsa tastaturii numerice, wi-fi ac pe două benzi e un lucru foarte bun deoarece o să vă permită să descărcați la viteze mari de pe net.
Minusuri sunt lipsa ecranului anti-glare și că nu are procesor quad core.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să se comporte excelent în orice tip de sarcină atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Vizual se prezintă bine, fiind un model de culoare maro, iar din clipul de alături puteți vedea mai multe detalii vizuale legate de acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu