≡ Meniu

Asus UX303LN-R4141H, ultrabook cu touch screen

Asus UX303LN-R4141H e un ultrabook deosebit cu configurație multimedia. Cele care au performanțe mai ridicate nu au o carcasă prea compactă deoarece e nevoie și de un sistem de răcire eficient. Laptopurile acestea sunt bune cam pentru orice dar nu oricine și le permite. Merită să optați pentru un ultrabook dacă vă interesează portabilitatea dar și eleganța. Laptopurile acestea au două plăci video – Intel HD și cea dedicată (în acest caz e una GeForce).

Alternative sunt modelele cu ecran HD și configurație office, în cazul în care vreți ceva mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX303LN-R4141H, ultrabook cu touch screen

Imaginea e destul de detaliată deoarece e FullHD, iar pentru cei care nu vor să folosească mouse-ul, le recomand touchscreen-ul. Ecranul acceptă gesturi, deci Windows 8.1 e perfect. E genul de laptop care îl puteți lua în excursie sau într-o călătorie. În rest, are un COre i7 cu consum redus, 8GB RAM, un SSD geberos – 256 GB, placă video de gaming – GT 840M.

Chiar și calitatea audio e impresionantă cu acele difuzoare și tehnologiile audio. Ca și porturi are: trei USBuri 3.0, HDMI de tip micro și DisplayPort de tip micro. Are WiFi ac care necesită un router special (cu suport ac) și viteza de transfer pe wireless e similară cu cea pe LAN. Autonomia de lucru e impresionantă pentru o baterie de 3 celule.

Windows 8.1 64 biți e perfect pentru acesta și nici nu recomand altul la ora actuală. Poate fi observată carcasa din aluminiu care e plăcută la atingere iar greutatea sa scade mult pentru un laptop de 13 inci. Diemsniunile sale sunt destul de reduse și se dtorează carcasei care e mai rigidă și subțire (comparativ cu una de plastic),

Plusuri: carcasă din aluminiu, WiDi, WiFi ac, DisplayPort, Windows 8.1 preinstalat, procesor Core i7 etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Asus UX303LN-R4141H face parte dintr-o serie interesantă care nu e chiar accesibilă oricui. Poate că din poza de sus nu vă puteți face o idee însă, clipul de jos e destul de util chiar dacă unele componente diferă. Un desktop nu se poate compara cu un laptop și cu atât mai puțin cu un ultrabook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu