≡ Meniu

Asus UX303UA-C4024T, ultrabook cu i5 Skylake

Asus UX303UA-C4024T e un dispozitiv portabil la granița dintre laptop și ultrabook. Nu are unitate optică, iar tehnologiile integrate sunt unele de generație nouă. De exemplu are ecran de 13,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și panel ISP. Pe partea de soft are Windows 10, iar capabilitățile touch ale ecranului cred că vă vor prinde bine.

Nu e un laptop care costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un dispozitiv care are integrate cele mai noi tehnologii de pe piață… le voi enumera mai jos.
Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model maro cu carcasă din aluminiu.

Asus UX303UA-C4024T, ultrabook cu i5 Skylake

Laptopul UX303UA-C4024T e unul care vine cu un ecran de 13,3 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar pentru conectarea diferitelor dispozitive acest model are multiple porturi printre care aș aminti DisplayPort (Mini) și cele 3 USB 3.0.
Din păcate nu are unitate optică, dar asta e în avantajul nostru deoarece greutatea e una redusă de 1,4 kilograme.
Vine cu wireless ac care este o tehnologie care te va ajuta să transferi diferite fișiere la viteze foarte mari.
Procesorul din dotarea acestui model e un i5 cu două nuclee, iar acest procesor are chiar și cip grafic integrat.
Pe partea de stocare modelul de față e dotat cu SSD, iar ca memorie RAM are 8 giga DDR3.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe lucruri printre care greutatea mică, că are multe componente bune (SSD, procesor i5, mulți RAMi), multele porturi și ecranul clar cu suport touch.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4K. Acest minus nu e unul prea mare deoarece ecranul e unul de 13,3 inci și 1080p este suficient. Lipsa unității optice nu e un minus deoarece sistemul de operare e preinstalat, iar dacă vreți să puneți altceva atunci vă puteți folosi de porturile USB.

Deci, dacă te interesează un ultrabook care să arate bine și să aibe cele mai noi tehnologii în el atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Asus întotdeauna a făcut niște laptopuri bune, iar prin acest model ne-a reconfirmat acest lucru. Zenbook e o serie de top și lucrul acesta poate fi văzut din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu