≡ Meniu

Asus UX303UA-R4043T, laptop performant pe Smoky Brown

Asus UX303UA-R4043T nu e chiar ieftin deoarece are caracteristici speciale bune: ecran IPS cu imagine 1080p, ieșire DisplayPort, tastatură iluminată, husă de protecție inclusă. Culoarea sa nu are mare relevanță când alegeți un astfel de laptop deoarece indiferent de culoare, laptopul arată bine. Un laptop de la acest brand poate fi următoarea alegere deoarece are cele mai noi tehnologii și componentele sunt noi.

Alternativele sunt multe dacă vă plac variantele cu ecran de 15 inci și nu nu vreți neapărat o carcasă din aluminiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX303UA-R4043T, laptop performant pe Smoky Brown

Procesorul său e destul de nou și bun pentru ce tip de laptop e – office. E vorba de Core i3-6100U care face parte din ultima generație de procesoare. Ecranul său e unul de tip IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai bune iar rezoluția e una 1080p pentru mai multe detalii. Restul componentelor sunt următoarele: 4GB memorie RAM, placă video Intel HD și un hard de 1TB.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, cameră web, cititor de carduri, microfon, WiFi ac și bluetooth. Greutatea sa e una de 1.45 kg și se datorează dimensiunilor sale, dar cam așa sunt toate modelele mai mici. Ceva mai ușor e unul cu ecran de 11 inci dar asta presupune ca și componentele să fie mai ieftine (compacte). Carcasa sa e una din aluminiu și astfel laptopul e mai ușor de și robust. Sistemul de operare e preinstalat și dacă nu l-ar fi avut atunci trebuia să aveți un stick USB pentru a-l instala (cele USB 3.0 sunt ideale).

Plusuri: are Windows, design elegant, dotări bune, fiabilitate ridicată, WiDi.
Minusuri: nu sunt.

Asus UX303UA-R4043T e o alegere foarte bună dacă vreți un laptop premium cu configurație office. Din clipul de mai jos se poate observa că acesta e disponibil pe o combinație de de culori – maro/gri cu negru. Cred că veți face o alegere bună în special dacă alegeți acest brand și e destul de apreciat de cumpărători. Chiar dacă acesta vă poate depăși bugetul, există laptopuri similare mai accesibile dar care nu prezintă caracteristicile speciale de mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu