≡ Meniu

ASUS UX303UB-C4047T, laptop FullHD cu touchscreen

ASUS UX303UB-C4047T e un laptop multimedia datorită acelor componente și face parte din segmentul premium datorită unor caracteristici speciale. Mă refer în special la ecranul cu tehnologie touch care nu e prezent la orice laptop și nu e unul oarecare, ci unul cu panou IPS. Ca orice tabletă ori laptop cu ecran touch, Windows 10 e standard în special că acest anu are nici unitate optică DVD. Dacă un laptop vine fără DVD, instalarea sistemului de operare se poate face folosind un stick USB (cel 3.0 e mult mai rapid).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare și laptopuri fără ecran touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS UX303UB-C4047T, laptop FullHD cu touchscreen

Procesorul său e prezent și pe alte laptopuri noi deoarece e un Core i7-6500U Skylake, însă un laptop cu acesta nu poate fi foarte ieftin. Acesta e și cea mai importantă componentă motiv pentru care prețul e justificat dacă are Core i7. Un laptop mai ieftin e unul cu Core i3 și Core i5 dar și fără acea placă video dedicată (doar cu cea din procesor). Se pot viziona filme 1080p pe acesta deoarece imaginea e detaliată și unghiurile de vizibilitate sunt largi.

Dacă vi se pare că e prea mic ecranul – 13 inci, puteți conecta un monitor sau televizor la acesta (folosiți laptopul ca player multimedia portabil). Memoria sa RAM e una de 8GB care nu mai poate fi upradată. Prefer un SSD deoarece totul pornește instant iar un hard doar pentru anumite fișiere. Interfața sistemului e făcută chiar și pentru gadgeturile touch. E vorba de cea mai nouă versiune Windows – 10, dar nici nu recomand alta. Dacă nu aveți un router wireless cu WiFi ac, e cazul să luați unul.

Plusuri: greutate redusă, ieșire video DisplayPort, tehnologie WiFi ac, ecran FullHD touch, design elegant, componente foarte bune.
Minusuri: nu sunt.

ASUS UX303UB-C4047T nu face parte dintr-o serie oarecare ci din una mai deosebită cu caracteristici speciale interesante. Cu acesta veți ieși ușor în evidență și nu e nevoie de un model de la Apple deoarece are tastatură iluminată, dotare care e utilă în condiții de luminozitate scăzută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu