≡ Meniu

Asus UX303UB-DQ018R, laptop multimedia cu ecran QHD

Laptopul Asus UX303UB-DQ018R e combinația perfectă între un laptop multimedia și unul business. Poate fi folosit indiferent de momentul zilei ori încăpere deoarece are tastatură iluminată (nu orice laptop are o astfel de dotare). Nu orice laptop oferă dotări premium, de aceea de multe ori prețul e justificat. Desktopurile pot oferi performanțe mari, dar nu aș opta pentru unul deoarece nu e portabil și elegant precum un laptop. Puteți lua în calcul un mouse și un router cu tehnologii wireless pentru o conectare ușoară.

Alternativele sunt destul de multe dacă vreți doar un laptop performant și nu vă interesează dacă are dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX303UB-DQ018R, laptop multimedia cu ecran QHD

Procesorul său e unul de tip Core i7-6500U cu frecvență de 2.5 GHz și placă video Intel. Pentru cei care folosesc diverse aplicații și jocuri 3D, placa video GeForce 940M e destul de bună. Din numele său se poate observa ușor că are un ecran mai mic – 13.3 inci, dar suficient de mare pentru a lucra pe el. Nu orice laptop are un ecran cu rezoluție mare și restul caracteristicilor sunt importante. Dar tot un televizor e superior, însă nu mă refer la orice model, ci doar la unul performant.

Spațiul de stocare e suficient de mare ținând cont că e oferit de un SSD. Astfel totul rulează excelent (programele și sistemul pornesc rapid) iar multitaskingul nu va fi o problemă cu 12GB RAM. Are o baterie mică pentru a nu-i afecta greutatea și autonomia e destul de bună deoarece componentele consumă mult. Windows 10 Pro e cea mai bună soluție pentru cei care vor un gadget de tip business, doar că aceasta poate fi folosit și ca unul multimedia.

Plusuri: carcasă din aluminiu – greutate redusă, tehnologie WiFi ac, difuzoare de calitate, ecran superb și configurație performantă.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Asus UX303UB-DQ018R e un laptop ceva mai special decât restul și se poate observa din caracteristicile sale speciale. Clipul de jos e unul destul de util pentru cei care vor să-și facă o idee despre acest model sau altul (toate laptopurile seriei UX303).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu