≡ Meniu

ASUS UX303UB-DQ023T, laptop cu ecran tactil de 13 inci

ASUS UX303UB-DQ023T e ceva mai ieftin deoarece are procesor Core i5, dar există o variantă și cu Core i7. Indiferent pentru care optați, cred că în ambele cazuri veți avea un laptop bun pentru orice. Nu cred că e nevoie de un laptop mai mare cât timp lucrați pe un desktop. E o plăcere să te uitați la filme pe un ecran FullHD, însă nu de la o distanță mare. Pentru o experiență mai plăcută, se poate conecta un televizor sau monitor la acesta.

Laptopurile pot fi folosite în multe moduri dar toate sunt concepute pentru a înlocui desktopurile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS UX303UB-DQ023T, laptop cu ecran tactil de 13 inci

Componentele sale sunt diferite ca și performanțe de cele de pe platformele desktop. Dar cred că sunt destul de bune pentru un gadget așa compact: Core i5-6200U, 8GB, SSD generos, GeForce 940M. Dotările unui laptop depinde de cât de avansată e seria, de dimensiunile sale dar și pentru ce tip de utilizatori a fost conceput. Consider că actualele laptopuri au dotări satisfăcătoare dar unele mi se par „de umplutură”. De exemplu, câți utilizatori mai folosesc un cititor de carduri sau o unitate DVD? Ei bine, pe acest laptop, unitate DVD nu e prezentă datorită dimensiunilor, chiar și portul VGA ori tastatura numerică mi se par nefolositoare. Și lista poate continua… Ultrabookurile par să reprezinte viitorul laptopurilor actuale.

Observ că pe laptopurile mai scumpe, acele dotări nu mai sunt prezente însă pe laptopurile ieftine sunt prezente. Dacă s-ar renunța la unele, greutatea laptopului ar scade dar și aspectul său ar fi mai elegant (design mai simplu).

Plusuri: design elegant, preț decent, ecran touch cu IPS, carcasă aluminiu, fiabilitate, ieșire video bună.
Minusuri: nu oricine și-l poate achiziționa.

ASUS UX303UB-DQ023T e un laptop destul de bun chiar dacă nu e cel mai performant model de pe piață. Nu cred că un laptop de gaming ar fi mai bun decât acesta deoarece e mult mai greu și nu cred că vă doriți asta. Un laptop e conceput pentru a fi luat oriunde și unele au chiar baterii foarte bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu