≡ Meniu

ASUS UX305CA-FB070T, laptop cu procesor Core m7

Asus UX305CA-FB070T e un laptop cu ecran superb datorită tehnologiilor și caracteristicilor sale. Acesta are un design similar cu cel al ultrabookurilor deoarece e subțire și foarte ușor. Un astfel de laptop e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop cât mai portabil dar și performant. De cele mai multe ori, designul sugerează cam ce fel de laptop este (dintr-un segment inferior sau superior). Cu alte cuvinte, nu veți găsi un laptop foarte ieftin care să arată la fel de bne ca acesta, iar carcasă nu e din aluminiu, ci plastic.

Alternativele sunt multe deoarece acesta nu e o variantă accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS UX305CA-FB070T, laptop cu procesor Core m7

Procesorul acestui ultrabook e destul de avansat și chiar dacă nu e foarte popular, e prezent pe multe ultrabookuri. E nevoie de tehnologie mai eficientă pentru un gadget foarte compact, iar la acesta e vorba de un Core m7-6Y75 Skylake nu tehnologie TurboBoost. Are un ecran de 13.3 inci cu rezoluție foarte bună și detaliile sunt destul de evidente la un filme sau la un clip 4K (QHD+). Nu are cel mai avansat ecran dar consider e satisfăcător deoarece multe laptopuri de 13.3 inci au doar o imagine HD.

Configurația sa e cu 8GB RAM și nu poate fi upgradată la mai mult, dar nici nu are sens că doar e un model de tip office. E un SSD decent iar spațiul de stocare nu e foarte mare dar acest tip de mediu de stocare nu se adresează celor care vor să stocheze mult, ci vor doar performanțe. E bine că are doar porturi USB 3.0 deoarece au viteză de transfer de 10 ori mai mare iar funcția de încărcare vă oferă posibilitatea de a încărca un gadget cu interfață USB.

Are Windows 10 și e normal că doar face parte din segmentul premium, de aceea și prețul nu e atractiv.

Plusuri: autonomie de maxim 10 ori, ecran Quad HD+, design elegant, SSD și altele.
Minusuri: nu e accesibil.

Asus UX305CA-FB070T poate fi o alegere elegantă deoarece oferă cele mai bune dotări și pentru dimensiunile sale, performanțele sunt impresionante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu