≡ Meniu

Asus UX305CA-FC054T, ultrabook de 1.2 kilograme

Asus UX305CA-FC054T e un ultrabook destul de bun deoarece are componente corespunzătoare. Mai precis, procesorul său e la fel de bun ca unul Core i5 IvyBridge de tip U. Deci poate fi de ajuns și orice procesor așa avansat are și tehnologie Turbo Boost, deci să nu vă lăsați descurajați de frecvența scăzută. Dacă nu vă place că e cam mare, atunci optați pentru o tabletă ori un laptop convertibil.

Dacă acest model vi se pare cam scump, atunci alegeți un laptop de 15 inci. În general, laptopurile mai compacte sunt mai scumpe deoarece e nevoie de componente mai avansate tehnologic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX305CA-FC054T, ultrabook de 1.2 kilograme

Configurația sa e una de tip office însă performanțele sunt satisfăcătoare cu un procesor m5-6Y54, o placă video HD Graphics 515, memorie de 8GB și SSD de 128 GB. Ecranul IPS de 13.3 inci are imagine 1080p și e util pentru cei care vor un plus de detalii dar și pentru o imagine mai clară. Multitaskingul e foarte bun pentru un laptop deoarece sistemul de operare consumă puțin.

Un laptop compact nu are unitate DVD, dar are dotări destul de utile: card reader (dacă folosiți gadgeturi cu carduri), cameră web, HDMI de tip micro, trei porturi USB 3.0, WiFi ac, bluetooth. Bateria sa pare mică dar autonomia sa ține de . Alte dotări ale sale sunt următoarele: carcasa din aluminiu, touchpad cu gesturi, USB cu funcție de încărcare, WiDi. Greutatea sa redusă e un plus dar cam toate laptopurile de 13 inci sunt ceva mai ușoare decât restul – 1.2 kilograme.

Sistemul de operare preinstalat pe acesta mi se pare a fi cel mai inspirat – Windows 10. Chiar nu este altul care să fie mai bun și nu văd de ce ați pune Linux sau ceva similar pe un laptop așa de bun.

Plusuri: are un design modern, autonomie de lucru mare, are Windows 10 preinstalat, greutate redusă.
Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Asus UX305CA-FC054T e alegerea corectă pentru cei care au deja un laptop mai mare sau chiar un desktop. Poate ține locul unui desktop însă nu pentru mult timp deoarece uneori vreți un ecran mai mare pentru mai mult spațiu de lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu