≡ Meniu

Asus UX305CA-FC072T, laptop Zenbook cu Intel Core m5

Laptopul Asus UX305CA-FC072T e alegerea corectă pentru cei care vor un ultrabook performant și nou. Porturile sunt suficiente și la acesta și nu are chiar toate porturile posibile, ci doar cele mai importante (utilizate). Aș recomanda un așa laptop celor care vor un gadget premium care poate fi luat oriunde.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu aveți nevoie neapărat de un ultraportabil de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX305CA-FC072T, laptop Zenbook cu Intel Core m5

Procesorul acestui model e unul deosebit și l-aș recomanda oricui deoarece consumă foarte puțin, e Skylake și tehnologia Turbo Boost îi mărește frecvența până la 2.7 GHz. Un ecran modest de 13.3 inci poate fi de ajuns pentru orice tip de utilizator deoarece un laptop îl folosiți de la o distanță mică. Calitatea imaginii e dată de panoul IPS dar și de rezoluția FullHD, caracteristici tehnice care nu sunt prezente la orice ecran.

Cu 8GB la 1866 MHz, multitaskingul e excelent și nici nu va fi nevoie de mai mult. Are un SSD performant dar și spațiul de stocare oferit e generos. La așa dimensiuni nici nu putea avea unitate DVD dar nici tastatură numerică. Personal, sunt două dotări inutile care nu ar mai putea f pe viitoare laptopuri.

Bateria oferă cel mult 10 ore de viață în mod economic dar scade când configurația e solicitată mai mult. Alte dotări sunt următoarele: carcasă din aluminiu, touchpad cu gesturi, cameră web HD, WiDi și USB cu Sleep-and-Charge. Sistemul de operare e Microsoft Windows 10 care e cel mai nou și cel mai bun, de aceea nici nu recomand altul pentru cei care vor să instaleze sau să reinstaleze sistemul.

Plusuri: ecran FullHD de 13 inci, USBuri 3.0, greutate redusă, carcasă din aluminiu, autonomie de lucru mare.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus UX305CA-FC072T poate fi un înlocuitor pentru actualul desktop deoarece are dotări numeroase și e portabil. Mulți utilizatori vor un gadget portabil pentru facultate sau chiar care să-l folosească la locul de muncă. Clipul de mai jos e o prezentare pentru întreaga serie și deci alte laptopuri pot arăta la fel chiar dacă e aceeași serie (generația nu afectează aspectul laptopului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu