≡ Meniu

Asus UX305FA-FC002H, laptop cu M-5Y10

Asus UX305FA-FC002H este un laptop de ultimă generație cu procesor M-5Y10 și ecran de 13,3 inci. Ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar procesorul e unul cu 800Mhz și are două nuclee (performanțele acestui procesor sunt similare unui i5 deoarece frecvența maximă e de 2000 Mhz). Este un laptop de generație nouă cu Windows 8.1, iar pentru editare documente are Office 2013 trial.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop cu procesor rapid și wireless ac. Toate componentele sunt optimizate pentru un consum redus de curent și de aceea bateria o să țină vreo 4 ore. Durata bateriei e una variabilă în funcție de ce faceți cu el.

Asus UX305FA-FC002H, laptop cu M-5Y10

Procesorul e unul Core M-5Y10, iar memoria RAM e de 4GB. Datorită acestor caracteristici toate sarcinile vor rula excelent, inclusiv filmele Blu-ray.
Având cip grafic Intel HD, acest model nu e tocmai de jocuri, ci mai mult pentru sarcini office și multimedia.
Pentru stocare are un SSD de 128 giga, iar acest lucru te va ajuta să termini diferite sarcini mai repede. O să zici că nu e o capacitate de stocare prea mare, dar nici nu ai nevoie de mai mult întrucât există servicii de stocare în cloud.
Precum restului de laptopuri din generația nouă și acesta vine cu Windows 8.1, lucru util în condițiile în care nu are unitate optică.

Pro achiziție acestui model ar fi că nu costă mult, portabilitatea excelentă, că arată bine, că vine cu soft și că are husă la pachet pentru a fi mai ușor de transportat.
Contra achiziției ar fi că nu are un ecran cu rezoluție ceva mai mare și că nu are cip grafic cu memorie dedicată.

Deci, dacă vrei ceva similar unui ultrabook atunci acest model ar fi o variantă excelentă pe bani puțini. Se apropie foarte mult de cum ar trebuie să fie un laptop, doar că ecranul nu are o rezoluție mai mare.
Vizual acest model e unul care se prezintă bine, iar din clipul de alături poți vedea acest lucru, inclusiv că are tastatură numerică lipsă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu