≡ Meniu

Asus UX305LA-FB003T, ultrabook cu SSD și Windows 10

Asus UX305LA-FB003T e un ultrabook apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se recomandă prin ecranul QHD+, procesorul i7, cei 256 de giga ai SSD-ului și faptul că are Windows 10 preinstalat. Nu are unitate optică, iar asta nu-i o problemă deoarece are plăci de rețea rapide și două USB-uri 3.0. 
Se adresează celora care au nevoie de putere de calcul și portabilitate întrucât vine cu i7 și cu o baterie de 3 celule care ține vreo 4-5 ore sau mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un ultrabook care arată bine și ne ajută la vizionare filme Blu-ray ori intrat pe net. Poți vedea cum arată din imaginea de alături.

Asus UX305LA-FB003T, ultrabook cu SSD și Windows 10

Procesorul acestui model e un i7-5500u cu cip grafic Intel HD 5500. Memoria RAM standard din model e de 8 giga tip DDR3, iar pentru a stoca diferite fișiere are SSD de 256 de giga.
Placa de rețea wireless e una ac, și asta înseamnă că puteți descărca wireless la viteze Gigabit… dacă aveți un astfel de abonament la net.
Nu are unitate optică, dar asta nu este un impediment la instalarea unui alt OS ori a programelor deoarece vă puteți folosi de porturile USB pentru a conecta un stick ori un HDD extern.
Ecranul e unul de dimensiune medie, adică de 13,3 inci cu rezoluție 3200×1800 pixeli. Având panel IPS înseamnă că unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, lucru util la vizionare de filme sau poze.
Greutatea laptopului e una mică de 1,3 kilograme și de aceea putem spune că are o portabilitate foarte bună.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că are portabilitate bună, că vine cu multe porturi și că e fabricat din materiale de calitate (carcasa e una făcută din aluminiu).
Contra achiziției ar fi că nu are tastatură iluminată. Lucru acesta e unul minor.

Deci, dacă te interesează un laptop cu o portabilitate foarte bună și cu performanțe care nu pot fi egalate de multe alte laptopuri atunci modelul acesta ux305la ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături un clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu