≡ Meniu

Asus UX305LA-FC027T, Zenbook cu ecran QHD+

Asus UX305LA-FC027T face parte din seria Zenbook și e printre cele mai bune ultrabook-uri de pe piață deoarece are ecran QHD+, procesor i7, SSD și Windows 10. Ecranul acestui dispozitiv e unul de 13,3 inci și panelul e unul de de tip IPS care afișează imagini foarte clare indiferent din de unghi te-ai uita la imagini.
Un notebook precum acesta se adresează persoanelor interesate de un model care să arate bine, să fie puternic și să aibă o portabilitate ridicată (greutatea e de 1,3 kilograme și bateria ține până în 8-10 ore… în funcție de ce faceți pe el).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat premium care are incorporate cele mai noi tehnologii. Pentru a vedea cum arată acest model îți recomand imaginea de alături.

Asus UX305LA-FC027T, Zenbook cu ecran QHD+

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor i7 5500u, 8GB memorie RAM DDR3 și cu SSD de 256 de giga. Având wireless ac acest aparat e unul care poate descărca de pe net la viteze foarte mari, iar acest port poate înlocui cu succes pe cel LAN.
Observ cu bucurie că producătorii importanți montează SSD-uri în laptopurile lor și salut această decizie. Chiar nu ar fi avut niciun sens un hard de 500 de giga ori mai mare în ziua de azi când totul poate fi ținut în cloud și poți viziona filme online cu sau fără plată.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, prețul deloc mare (e chiar foarte mic), fiabilitatea ridicată, că este rapid în diferite sarcini și că vine de la un brand de top. Un alt avantaj ar fi că vine cu sistem de operare de generație nouă – Windows 10.
Contra achiziției ar fi faptul că nu vine cu un ecran de 15 inci.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi pus ușor într-o geantă și cărat pe unde dorești atunci acest model ar fi unul foarte bun pentru tine. Există și alte alternative la acesta, dar Zenbook e alegerea mea.
Din clipul de alături poți vede acest minunat dispozitiv care e de culoare neagră și cu carcasă din aluminiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu