≡ Meniu

Asus UX305UA-FB004R, Zenbook de 13 inci cu i7-6500U

Asus UX305UA-FB004R e un laptop de generație nouă dotat cu ecran de 13 inci și procesor i7. E un model de top datorită rezoluției QHD a ecranului și prin faptul că are un SSD de 512 giga de tip M.2 SSD. Poate fi utilizat din prima pentru diferite sarcini, dar și conectare la net întrucât vine cu Windows 10 Pro.
Un laptop precum acesta se adresează persoanelor interesate de ceva cu portabilitate foarte mare și cu multă putere de calcul. De exemplu bateria ține până în 12 ore… conform producătorului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care e ușor de folosit și face față oricărui tip de sarcină. Normal că fiind un notebook de tip ultrabook nu e pentru jocuri.

Asus UX305UA-FB004R, Zenbook de 13 inci cu i7-6500U

Componente care ar merita menționate ar fi ecranul de 13,3 inci cu rezoluție 3200×1800 pixeli, wireless ac procesorul i7-6500U și placa vdeo Intel HD 520 care e integrată în procesor. Ecranul e unul foarte clar mulțumită rezoluției, iar tehnologia IPS are și ea un cuvânt de spus. Ca o caracteristică specială a acestui ecran ar fi că are strat anti-glare, lucru care te va ajuta să nu-ți obosești ochii.
Carcasa aparatului e una de aluminiu, iar în acest fel se obține o greutate foarte mică de 1,3 kilograme. Greutatea redusă e obținută și prin renunțarea la unitatea optică. Dacă vreți să instalați alt OS ori aplicații externe atunci puteți folosi o unitate DVD externă ori un USB stick.
Memoria RAM e una de 8 giga, iar hardul e unul de 512 giga. E vorma de un hard M2 SSD foarte rapid și încăpător.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, că are o capacitate de stocare mare, multitudinea de tehnologii și că are sistem de operare preinstalat.
Contra ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată.

Deci, dacă te interesează un laptop de tip ultrabook care să poată fi luat la întâlniri de afaceri ori care să poți să-l utilizezi acasă la navigat pe net atunci acest Zenbook ar fi o recomandare din partea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu