≡ Meniu

Asus UX305UA-FC002T, ultrabook cu ecran de 13.3 inci

Laptopul Asus UX305UA-FC002T e un ultraportabil performant și poate fi destul de scump pentru mult dintre voi, însă componentele sale sunt destul e bune. Configurația e una de ultimă generație și nu e una pentru gaming. Laptopurile pentru jocuri au procesoare diferite, o placă video dedicată și o construcție diferită (astfel că laptopul e mai mare și mai greu). Nu se compară cu un desktop deoarece la un desktop conectați un ecran mare și acel desktop suportă multe upgrade-uri.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul același buget și poate că și un laptop clasic vă este util (mă refer la cele cu ecran de 15 inci). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX305UA-FC002T, ultrabook cu ecran de 13.3 inci

Procesorul acestui laptop e un Core i7-6500U cu tehnologie Turbo Boost, adică își poate mări frecvența când e nevoie. Un ecran IPS are unghiuri de vizibilitate mai bune și rezoluția e foarte bună la acesta pentru că densitatea pixelilor e ridicată (FullHD la un ecran de 13.3 inci). Memoria RAM e foarte importantă cât timp veți folosi diverse programe iar multitaskingul trebuie să fie decent.

Un SSD mare e ideal pentru cei ce vor să pune multă aplicații pe ea, însă pentru fișiere media aș opta pentru un hard disk. Sistemul de operare e Windows 10 care e cel mai nou și deci nu aș putea recomanda altul. Dimensiunile laptopului țin de ecranul său, dar și greutatea sa poate fi diferită la un laptop mai mare (depinde și de tipul laptopului – clasic/ultrabook). Nu are nevoie de unitate optică DVD deoarece are porturi USB 3.0 care sunt de 10 ori mai performante ca și cele 2.0.

Plusuri: are un SSD mare, procesor foarte bun, ecran FullHD, greutate redusă, autonomie de lucru mare.
Minusuri: nu e accesibil.

Asus UX305UA-FC002T e o alegere destul de bună deoarece e un model destul de ușor de transportat și chiar dacă nu e accesibil, gadgeturile compacte sunt, în general, mai scumpe. Un laptop ca și acesta poate fi folosit atât acasă cât și la locul de muncă, iar dacă vreți ceva mai ieftin alegeți unul cu Core i5 și SSD mai mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu