≡ Meniu

Asus UX305UA-FC010T, laptop cu Core i5 Skylake

Laptopul Asus UX305UA-FC010T e unul destul de bun deoarece oferă cele mai noi componente. Un laptop mic ca acesta și cu astfel de dotări poate fi un bun atât la lucru cât și acasă, însă cred că a fost conceput pentru cei care vor un gadget portabil care poate fi luat oriunde. Există și variante pe gri/argintiu, dar parcă acesta e mai elegant. Indiferent pentru care optați, componentele sunt relativ aceleași. Nu poate fi comparat cu un laptop clasic deoarece acesta are un SSD care face ca totul să pornească instant.

Dotările sale sunt destul de numeroase însă nu le care chiar pe toate datorită dimensiunilor sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX305UA-FC010T, laptop cu Core i5 Skylake

Un laptop compact ca acesta nu poate avea decât componente cu consum redus, pe când laptopurile de gaming au componente care necesită un sistem de răcire mai bun (temperatura interioară e mai mare atunci când solicitați mai mult configurația). Acest procesor face parte din ultima generație de procesoare și e unul de tip U, iar placa video e una de tip HD Graphics 520.

Ecranul e precum la tablete, adică are o rezoluție mare și unghiuri de vizibilitate foarte bune. Multitaskingul e dat de memoria RAM, adică trebuie să aveți destulă memorie RAM liberă pe lângă cea consumată de sistem. Acest laptop nu poate fi upgradat ca oricare altul și e normal deoarece nu are aceeași construcție.

Dotările sale sunt bune: baterie de 3 celule cu autonomie, WiFi ac, bluetooth, WiFi ac, USBuri, HDMI și altele. Tehnologia WiFi ac e una dintre cele mai noi. Nici nu aș recomanda alt sistem de operare pe acest laptop deoarece doar Windows 10 îi va evidenția performanțele.

Plusuri: autonomie de lucru mare, WiFi ac, ecran FullHD, Windows 10, fiabilitate, greutate redusă.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Asus UX305UA-FC010T nu poate înlocui un laptop multimedia ci doar unul de tip office datorită configurației sale. Un laptop multimedia oferă un ecran mai mare, calitate audio superioară, dar și de acea placă video dedicată. Modelul de jos e arată ca oricare alt laptop UX305 însă pot fi variante și pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu