≡ Meniu

Asus UX306UAB-FC080T, ultrabook cu SSD mare și Windows 10

Laptopul Asus UX306UAB-FC080T nu e unul oarecare deoarece e compact și are componente destul de performante. Face parte din segmentul premium și se poate observa destul de ușor. Se adresează celor care nu vor o tabletă cu Windows pentru că e destul de dificil să scrieți la ea (are tastatură virtuală ori conectați una fizică prin bluetooth). Prefer un laptop din mai multe motive și cred că și voi aveți nevoie de anumite porturi pentru a conecta un periferic des utilizat.

Alternativele sunt destul de multe în acest buget dacă nu vă interesează caracteristicile speciale ale acestei serii (ecran IPS, tastatură iluminată, aluminiu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX306UAB-FC080T, ultrabook cu SSD mare și Windows 10

Procesorul său face parte din cea mai nouă generație de la Intel și e unul care are un consum redus de resurse – Core i5 – 6200U. Pentru sarcini mai grele e nevoie de un model de tip HQ, deoarece acela are o frecvențe ceva mai mare.

Dotările sale sunt următoarele: cameră web HD, difuzoare stereo destul de puternice, bluetooth, WiFi etc. În plus, oferă o carcasă realizată din aluminiu, tastatură iluminată și ecran IPS de 13.3 inci. Imaginea e foarte clară deoarece are unghiuri de vizibilitate largi. O calitate video mai bună poate fi obținută cu un televizor conectat la HDMI-ul laptopului.

Laptopurile de 13 inci nu vin cu prea multe dotări, adică mă refer la unitatea DVD, numărul de porturi USB și la tastatura numerică. Unele dintre dotările anterior menționate mi se par destul de inutile. Sistemul de operare e la versiunea cea mai recentă – Windows 10, și nu aș recomanda altul deoarece evidențiază foarte bine performanțele gadgetului.

Plusuri: sistem de operare foarte bun, construcție compactă realizată din aluminiu, autonomie mare, un ecran 1080p.
Minusuri: nu sunt.

Asus UX306UAB-FC080T face parte din cea mai nouă generație de laptopuri portabile și spun asta pentru că e mic și foarte ușor. Din prezentarea video de mai jos se poate observa foarte bine cum arată această serie dar și cea precedentă pentru că nu au avut loc prea multe modificări estetice, doar unele componente sunt mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu