≡ Meniu

Asus UX360CA-C4151T, laptop din seria Zenbook Flip

Laptopul Asus UX360CA-C4151T poate fi folosit ca un model clasic sau ca o tabletă, pentru că ecranul e rabatabil și tehnologia touch e prezentă. Sunt destul de multe serii cu tehnologie touchscreen, doar că la acesta ecranul poate fi rabatat pentru ca laptopul să devină o tabletă mai mare. Un laptop e mai util decât o tabletă în special dacă vreți un ecran generos și o tastatură care ușurează scrierea. Chiar și dotările sunt mai numeroase și pot fi utile pentru cei care vor să conecteze periferice la acesta.

Alternativele pot fi laptopurile clasice, dar modelele de 13.3 inci sunt puțin mai scumpe decât cele de 15.6 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX360CA-C4151T, laptop din seria Zenbook Flip

Configurația sa e destul de interesantă deoarece nu o găsiți pe orice model: procesor Core m3-7Y30 cu placă video Intel HD Graphics, memorie RAM de 4GB, SSD de tip M.2. Acest SSD e foarte compact și e ideal pentru noile laptopuri (ocupă doar un slot). Ecranul nu e mare dar pe el se pot viziona filme 1080p deoarece e unul FullHD. Odată cu apariția laptopurilor 4K, cele FullHD vor fi mai numeroase dar și mai accesibile.

Autonomia maximă de 12 ore se poate atinge doar dacă nu folosiți WiFi-ul/bluetooth-ul, o luminozitate mare la ecran și nu solicitați prea mult configurația (cu jocuri, filme etc). Touchpad-ul e destul de mare și nu trebuie folosit dacă aveți un mouse wireless. Poate fi transportat cu ușurință în special că vi se oferă și o husă, iar construcția din aluminiu e destul de robustă.

Plusuri: are un design compact, USB tip C, greutate scăzută, husă inclusă, WiDi, autonomie maximă generoasă etc.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Asus UX360CA-C4151T poate fi suficient de performant dacă nu vă plac jocurile sau poate că aveți un desktop, dar căutați un gadget portabil cu sistem de operare Windows 10. Acest sistem de operare e foarte bun dacă vreți să folosiți programe office și chiar să trimiteți mailuri importante. Poate că mulți dintre voi nu l-ați văzut în realitate, de aceea am postat prezentarea video de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu