≡ Meniu

Asus UX360CA-C4169T, laptop cu ecran touch rabatabil

Un laptop convertibil ține locul mai multor gadgeturi, iar Asus UX360CA-C4169T e unul dintre acele variante compacte care pot fi folosite ca o tabletă. Nu e o variantă prea mare dar nu cred că veți găsi prea multe modele atât de performante și atât de ușor de transportat. Un laptop cu ecran de 13.3 inci nu e foarte greu iar carcasa metalică dă un plus de eleganță. Majoritatea laptopurilor ieftine sunt din plastic, dar poate pe viitor vom vedea mai multe caracteristici premium pe laptopuri simple.

Până atunci, eu cred că acest laptop e cea mai bună soluție office/business și care nu trebuie să aibă unitate optică, tastatură numerică sau alte dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX360CA-C4169T, laptop cu ecran touch rabatabil

Componentele acestui model sunt următoarele și nu le veți găsi pe multe laptopuri: Intel Core i7-7Y75, memorie 8GB, SSD M.2, placă video Intel. Pentru uz office, acest laptop oferă cele mai bune performanțe de pe piață. Chiar dacă e foarte subțire, dotările sale sunt numeroase iar HDMI-ul e de tip micro. Deci pentru a conecta un televizor, e nevoie de un cablu HDMI diferit de cel clasic. Oricum, calitatea video e mai plăcută pe un televizor chiar dacă e vorba de aceeași rezoluție (la un ecrna mare, detaliile sunt mai vizibile).

Autonomia de lucru e de maxim 12 ore și aceasta scade dacă folosiți tehnologii wireless, setați o luminozitate mare și nu solicitați configurația. Windows 10 e un sistem de operare destul de bun și nu recomand altul. Nu veți găsi gadgeturi cu touch fără sistem de operare, dar un model cu alt sistem nu va evidenția foarte bine performanțele modelului (datorită driverelor).

Plusuri: are construcție din aluminiu – 1.3 kg, ecran touch 1080p, husă inclusă, autonomie maximă de 12 ore, procesor Core i7.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Asus UX360CA-C4169T poate fi la fel de util ca oricare alt laptop pentru că are componente similare, iar la partea de dotări, acesta impresionează. AM precizat mai sus că poate fi o tabletă, însă nu e așa de portabilă pentru că tastatura nu e detașabilă ca la alte gadgeturi convertibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu