≡ Meniu

Asus UX501JW-FJ061H, laptop premium cu ecran 4K

Asus UX501JW-FJ061H e cea mai nouă serie multimedia de la acest brand și se pare că nu mai e nevoie de ultrabookuri sau laptopuri din seria N. Ideea de ultrabook dispare deoarece laptopurile devin tot mai portabile. Poate că un desktop ar fi ceva mai performant însă nu e la fel de compact și elegant. Un laptop poate fi luat oriunde în special dacă are doar 2.2 kilograme. Din numele său reise că nu e un laptop oarecare și prețul e unul pe măsura dotărilor.

Dacă alternativele sunt laptopurile ceva mai ieftine atunci să nu vă așteptați la aceleași caracteristici speciale. De exemplu, veți găsi laptopuri cu aceeași configurație la prețuri atractive dar fără ecran 4K. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX501JW-FJ061H, laptop premium cu ecran 4K

Configurația ar trebui să fie principalul criteriu de alege a unui laptop sau desktop, urmat de caracteristici speciale și design. Procesorul e foarte important și în cazul acestui model e unul Core i7-4720HQ. Placa video e una Intel HD Graphics 4600 și pentru ceva mai multă performanță, se comută automat pe cea dedicată.

Ecranul multitouch de 15 inci are o imagine foarte bună deoarece detalii sunt excelente. Memoria RAM are o capacitate generoasă, iar spațiul de stocare e asigurat de un HDD de 1TB + un SSD. La unele laptopuri sunt prezente doar SSD-uri. GTX 960M nu poate fi comparat cu orice placă deoarece face parte din seria GTX. Calitatea audio e superioară cu acele difuzoare și ieșire video DisplayPort e excelentă pentru cei care au un televizor 4K. Sistemul de operare e Windows 8.1 64 biți și nici nu recomand altul (pentru că nu veți găsi drivere pentru restul).

Plusuri: are tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, ecran UltraHD, WiFi ac, portabil, poate fi bun pentru gameri și elegant.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus UX501JW-FJ061H nu poate fi comparat cu un laptop Republic of Gamers, deoarece sistemul de răcire e diferit și la acesta upgrade-urile sunt limitate de construcția, care e mai compactă. Jos e o prezentare a unui laptop similar, doar că configurațiile sunt relativ aceleași (diferențe sunt foarte mici – la memorie RAM sau la mediul de stocare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu