≡ Meniu

Asus UX501VW-FJ003T, laptop multimedia premium

Laptopul Asus UX501VW-FJ003T face parte din cunoscuta serie Zenbook Pro și prezintă caracteristici mai bune decât alte serii – ecran 4K IPS, placă video GTX, carcasă din aluminiu, are doar USBuri 3.0, WiFi ac. Pot spune că are toate dotările dorite iar unitatea DVD mi se pare inutilă dacă ați observat că lipsește pe acesta. Stickurile USB mi se par cele mai bune modalități pentru a stoca ceva iar viteza de transfer e foarte bună. Acest brand oferă și serii multimedia mai accesibile, dar nu mă refer la modelele cu ecrane mai mici ci doar la cele de 15 inci.

Dacă nu e pe placul vostru atunci vă recomand unul cu ecran FullHD și SSD mai mic. Deci nu doar componentele pot afecta prețul unui gadget ci și dotările sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX501VW-FJ003T, laptop multimedia premium

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-6700HQ adică face parte din generația Skylake. De aceea și placa video integrată e foarte bună, însă pentru sarcini grele are placa video GTX 960M. Ecranul de 15.6 inci are o imagine de tip 4K astfel veți observa mai toate detaliile iar panoul IPS mărește unghiurile de vizibilitate.

Multitaskingul e decent cu 12GB de RAM deoarece e de tip DDR4, iar SSD-ul permite aplicațiilor să pornească instant. Dotări mai speciale sunt: tastatura iluminată, securizare Kensington Lock, carcasa realizată din aluminiu, touchpad cu gesturi, WiDi și Windows 10 preinstalat. Nu orice laptop are Windows pe el, unele pot avea doar Free DOS lăsând utilizatorului să opteze pentru ce sistem dorește. Eu aș alege Windows 10 pentru că e cel mai nou și evidențiază cel mai bine performanțele laptopului (spre deosebire de linux, de exemplu).

Plusuri: componente noi, design plăcut, greutate destul de mică pentru așa configurație, ecran superb, SSD performant.
Minusuri: nu sunt.

Asus UX501VW-FJ003T face parte din noua generație de laptopuri, de aceea are și componente așa de bune. Din clipul de mai jos, se poate observa finisajul său pe argintiu iar tastatura e iluminată, dar numai dacă doriți (funcție/dotare ideală pentru situațiile în care trebuie să lucrați dar nu aveți suficientă lumină).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu