≡ Meniu

Asus UX501VW-GE004T, laptop portabil din seria Zenbook Pro

Laptopul Asus UX501VW-GE004T e unul dintre cele mai bune alegere care le puteți face atunci când căutați un model premium care să fie portabil și să aibă un ecran decent. Seria Zenbook Pro e cunoscută pentru eleganță și performanță, doar că nu e vorba de un model oarecare și unul ceva mai avansat. Nu se adresează oricui deoarece face parte din segmentul superior de laptopuri, motiv pentru care nu oricine și-l permite.

Eu consider că are un preț corect pentru ce oferă și cum arată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus UX501VW-GE004T, laptop portabil din seria Zenbook Pro

Componentele unui laptop sunt destul de importante atunci când doriți să-l achiziționat, iar în acest caz sunt: procesor Core i7-6700HQ, SSD de 256 GB, placă video GTX 960M și 16GB RAM. Cred că pentru un laptop de dimensiunile sale, sunt componente satisfăcătoare. Un plus care merită precizat ar fi ecranul laptopului care are o imagine Ultra HD sau 4K. Nu veți găsi foarte mult conținut 4K pe internet dar un plus de detaliu e binevenit în special. Acest detaliu e important dacă vreți un laptop care să concureze cu un Macbook.

Dotările unui laptop sunt importante cât timp nu aveți un alt model sau un desktop. Îi lipsește unitatea optică dar și așa mi se pare destul de inutilă deoarece se poate folosi un stick USB pentru a reinstala sistemul de operare ori pentru a copia fișiere. E bine că are Windows 10 preinstalat pentru că puteți lucra pe el imediat după ce-l cumpărați. Carcasa sa e realizată din aluminiu care îi dă un plus de rezistență dar și portabilitate.

Plusuri: construcție robustă și ușoară, ecran 4K, autonomie maximă de lucru satisfăcătoare, dotări foarte bune și performanțe ridicate.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus UX501VW-GE004T poate fi folosit atât la locul de muncă, cât și acasă deoarece e ușor pentru ce componente are și dimensiunile sale – 2.2 kg. Un model de seria N ar fi fost mult mai greu decât acesta dar și prețurile sunt diferite. E normal ca un gadget mult mai compact ori ușor să nu fie la fel de accesibil ca și restul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu