≡ Meniu

Asus VC60-B006O, mini PC cu i3-3110M

Un super desktop, chiar dacă e mic, e acest Asus VC60-B006O. E super deoarece are procesor rapid de la Intel, wireless ac (capabil de viteze de peste 150Mbps pe wireless) și o greutate de sub un kilogram.
Pe lângă partea hardware are și sistem de operare Windows 8 care te va ajuta să explorezi cele mai noi facilități oferite de sistemul de operare MS.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe lângă acest calculator o să mai trebuiască să-ți cumperi și un monitor cum ar fi Philips 224E5QDAB. Carcasa e una specială marca Asus și arată foarte bine… zici că e media player pe cât de mic e.

Asus VC60-B006O, mini PC cu i3-3110M

Vine cu un procesor i3-3110M (e din seria Ivi Bridge dar tot e unul foarte bun) care are integrată o placă video Intel HD, 4GB memorie RAM și un hard foarte încăpător de 500 de giga. În cazul în care vreți mai multă stocare atunci se poate face upgrade, dar e mai greu deoarece PC-ul e mai mic.
E foarte bine că vine cu OS deoarece știm cu toții că acest astfel de calculatoare au unitatea optică lipsă, în general.

Plusurile sunt dimensiunile reduse, aspectul plăcut, tehnologia de ultimă generație care e integrată și mulțimea de porturi (aș aminti USB 3.0, HDMI și wi-fi ac). Faptul că are placă de rețea wi-fi e un lucru neașteptat deoarece în general astfel de calculatoare nu vin la bord cu așa ceva. oricum ar fi fost foarte aiurea să nu aibă pentru că nu aveai cum să montezi placă de rețea pe el… doar un stick wireless.
Lucruri nu prea bune ar fi că nu are un procesor quad core, SSD și placă video dedicată.

Ca o concluzie pot spune despre acest model că nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a rula sarcini office. În cazul în care vreți să vedeți cum arată cu aproximație atunci v-aș recomanda clipul de alături care e la un model similar din seria Vivo PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu