≡ Meniu

Asus VE228TR, monitor pentru uz multimedia

Monitorul Asus VE228TR e un LED cu caracteristici tehnice destul de bune, motiv pentru care poate fi folosit pentru a reda filme, jocuri, dar poate fi folosit și pentru a lucra pe el. Dacă nu aveți încă un desktop, vă recomand unul cu configurație multimedia deoarece e bine să beneficiați de performanțe ridicate și, în același timp, să economisiți bani. Cu alte cuvinte, nu are sens să luați unul de gaming dacă jucați ocazional jocuri, iar pe un monitor ca cel de jos se pot viziona serialele favorite deoarece mi se pare mare și clar.

Nu trebuie să achiziționați un televizor, un monitor poate oferi o calitatea video chiar mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VE228TR, monitor pentru uz multimedia

Display-ul său e unul LED de 21.5 inci și are o rezoluție foarte bună pentru a observa orice detaliu – FullHD. Restul specificațiilor sunt, la fel, intereante și nu le voi mai menționa pentru că mă gândesc că le știți deja. Pe partea de facilități/tehnologii, monitor de mai sus are: difuzoare integrate, montare VESA 100 mm, Splendid Video Intelligence și HDCP.

Conținutul pachetului e ceva mai generos la acest monitor: cablu de alimentare, manual de utilizare, cablu VGA, cablu DVI și cablu audio. Porturile sale video sunt puține dar nu cred că e nevoie de altul: DVI (imaginea e foarte clară deoarece nu limitează calitatea), VGA, audio de tip mini. Deci se adresează doar posesorilor de PCuri, deoarece pentru a conecta la o consolă sau player, e necesar un HDMI (dacă vreți calitatea). Designul e simplu și elegant în același timp, iar pentru a obține unghiul dorit, ecranul poate fi înclinat.

Plusuri: design plăcut, difuzoare incorporate, preț atractiv, imagine FullHD, pachetul conține multe.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VE228TR e un monitor destul de bun cu un raport dotări/preț decent și se pare că poate concura cu alte modele de la alte branduri. Pentru a vă face o idee am pus prezentarea de mai jos. Există modele similare și care pot fi considerate alternative la ce am văzut mai sus, însă alegerea finală e a voastră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu