≡ Meniu

Asus VivoPC VM40B-S081M, mini PC cu multe porturi

Asus VivoPC VM40B-S081M e un desktop care poate fi luat alături de perifericele de jos. Nu e nevoie de un monitor de la același brand e suficient să fie argintiu. Configurația acestui mini PC e una similară cu cea a unui laptop din segmentul inferior. Un Pentium putea fi mai bun dar dar nu e cu mult mai bun. Poate că un desktop clasic pare mai atractiv dar ocupă mult spațiu și e greu de mutat. Nu are monitor inclus, din poza de jos se poate observa cam cum puteți face un desktop complet.

Alternative sunt alte desktopuri din seria VivoPC și există multe serii. Cam toate sunt pentru uz office și deci nu veți găsi mini PC-uri pentru gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VivoPC VM40B-S081M, mini PC cu multe porturi

Acel procesor Intel Celeron 1007U care face parte din familia IvyBridge și placa video nu e chiar așa de performantă deoarece e integrată. Placa de bază are destul de multe porturi: două USBuri 3.0, patru USBuri 2.0, HDMI, VGA și altele. Chiar dacă e compact are cititor de carduri și un hard de 500GB. Memoria RAM nu poate fi extinsă datorită dimensiunilor carcasei. E vorba de o plăcuță de 4GB la o frecvență de 1600MHz. Se poate conecta la internet cu ajutorul unui router wireless, iar eu aș alege unul cu WiFi ac.

Pe partea de tehnologii are tehnologie WiFi ac și bluetooth. Deci se poate pune o tastatură dar și un mouse wireless. Sistemul de operare e Free DOS dar eu recomand Windows 8.1. Nu recomand sisteme de operare vechi deoarece nu există drivere pentru componente hardware noi.

Plusuri: are o carcasă compactă, bluetooth, WiFi ac, configurație decentă pentru uz office și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus VivoPC VM40B-S081M e o alegere destul de ieftină datorită configurației. Există serii cu procesoare Intel Haswell și care pot costa chiar și peste 2000 lei. Din clipul de jos se poate observa ușor cum arată acest PC și nu prea sunt soluții mai compacte. Ar mai fi desktopurile All-in-One dar acelea sunt destul de scumpe și parcă un laptop ar fi mai atractiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu