≡ Meniu

Asus VM60-G096R, mini VivoPC cu Windows 8.1

Mini PC-urile sunt alternative bune la notebookuri deoarece sunt compacte și au configurații similare. Un astfel de PC e Asus VM60-G096R care face parte din seria VivoPC VM60 și care merită încercat deoarece e echilibrat ca și performanțe. Bineînțeles, nu e vorba de o serie foarte nouă dar e destul de bună deoarece pentru uz office nu e nevoie de componente hardware de ultimă generație. Se poate observa atât din poza de jos cât și din clip că ocupă puțin spațiu. Are o mulțime de porturi chiar dacă e așa de mic iar dacă nu vă interesează să jucați jocuri, nici nu e nevoie de un desktop clasic.

Prețul său nu e chiar așa de atractiv, dar putea fi mai bun ținând cont de concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus VM60-G096R, mini VivoPC cu Windows 8.1

Procesorul său e unul destul de interesant deoarece e un Core i3-3217U, deci e unul cu tehnologie de economisire a energiei. Placa video e una Intel ca și pe laptopuri dar nu e special concepută pentru jocuri. E utilă atunci când vreți să accesați conținut simplu sau chiar și filme. Având în vedere că are ieșire HDMI, vă recomand să încercați un monitor FUllHD și conținut similar.

Are și tehnologie WiFi, motiv pentru care nu mai e nevoie să folosiți cablul de rețea pentru a vă conecta la internet. Tehnologia bluetooth e utilă pentru cei care vor să conecteze periferice wireless ori să trimită fișiere de pe sau înspre telefon. Pe partea de componente hardware are și următoarele: 4Gb RAM și hard de 500GB. E dotat cu card reader, 6 USBuri (dintre care 2 sunt de tip 3.0), sursă de 65 W, HDMI, VGA, 3 porturi audio etc.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, multe porturi USB, HDMI, consum mic, cititor de carduri etc.
Minusuri: nu suportă upgrade-uri (datorită dimensiunilor sale).

Chiar dacă Asus VM60-G096R nu poate fi upgradat, nu vă oprește nimeni să înlocuiți unele componente hardware. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială deoarece e oferit de un brand foarte bun. Această serie a apărut de mult timp pe piață și de aceea există multe configurații, dar una cu Core i3 mi se pare satisfăcătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu